Güncel

Efe Tur filosuna 20 adet son model araç kattı

Kocaeli’nin ulaşım sektöründeki lider firması Efe Tur, 20 adet Mercedes Benz Tourismo otobüs yatırımı ile filosunu güçlendirdi

26 Mayıs 2023 Saat: 19:17
Efe Tur filosuna 20 adet son model araç kattı
Efe Tur filosuna 20 adet son model araç kattı

FİLOYA 20 ARAÇ KATTI

Kocaeli’nin ulaşım sektöründeki lider firması Efe Tur, 20 Adet Mercedes Benz Tourismo otobüs yatırımı ile filosunu güçlendirdi. EFE Tur Genel Merkez’inde gerçekleşen törene Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Alper Birant, Yönetim Kurulu Üyesi Serap Bıçak, Genel Müdür: Mehmet Durgun ve üst düzey yöneticiler Katıldı.

SON TEKNOLOJİYE SAHİP ARAÇLAR

Törende Konuşan Efe Tur Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Alper Birant, “Mercedes ile yürüttüğümüz işbirliği neticesinde yolcularımızın konfor ve güvenini ön planda tutarak gelen istekleri karşılamak üzere tourismo araçlarımıza yeni özellikler eklendi. Araçlarımız son teknoloji ile donatılmış, 2+1 geniş koltuk düzenine sahip. Geniş tavan yüksekliği, bagaj hacmi, radar mesafe takip sistemi, şerit değiştirme sensörü, yolcular için 3 nokta emniyet kemer sistemi ile araçlar güçlendirilmiştir. Pandemiden sonra insan sağlığı ve hijyen tedbirleri ön plana alınarak QR kod TV sistemine geçmiş bulunmaktayız. Araçlarımızda 4.5G internet, 7/24 uydu takip sistemi ile yolcularımıza daha keyifli ve güvenli yolculuk imkanı sunulmaktadır.

YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Birant’ın ardından konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Serap Bıçak, “30 yılı aşan bir süredir yolcularımıza hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yolcularımıza daha kaliteli ve konforlu hizmeti sunabilmek için, Mercedes Benz ile 2023 model Tourismo filo yatırımı yaptık. Yatırımlarımız 2024 yılında da devam edecektir. Hizmet verdiğimiz noktalarda standartları yükseltmek için her geçen gün daha da fazla çalışıyoruz. Efe Tur olarak, bizler için hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti her zaman temel önceliktir. Bu temel anlayış doğrultusunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yine konforlu ve güvenli otobüslerimiz, deneyimli kaptanlarımız ve profesyonel ekip arkadaşlarımız ile yolcularımıza eşsiz bir seyahat deneyimi yaşatmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız