Güncel

Elektrik faturaları isyan ettirdi

Ocak 2022 yılının ilk saatlerinde açıklanan elektrik zamları faturalara yansımaya başladı. Bir anda daha önceki kullanım bedellerinin iki katı miktarlarla karşılaşan esnaf ve vatandaşlar neye uğradıklarını şaşırdılar

18 Ocak 2022 Saat: 14:19
Elektrik faturaları isyan ettirdi
Elektrik faturaları isyan ettirdi

Körfez Esnaf Odası Başkanlığına aday olan Zafer Çakır, saha çalışmaları sırasında esnafın fatura şikayetleri ile karşılaştı. Yüksek rakamlı faturalardan şikayet eden esnaf, bu gidişle elektrik parasına çalışacaklarını ya da fatura ödeyemeyecekleri için mum ışığında hizmet vereceklerini söylediler. Körfez Esnaf Odası Başkan adayı Zafer Şahin, şikayetleri, kaydederek, “Göreve geldiğimiz ilk gün bu konuyu ilgili makamlara ve bakanlıklara ileteceğiz. Esnafımız bırakın vitrin aydınlatmayı, dükkan içinde lamba yakamayacak hale geldi. Zaten yaşanan bir ekonomik kriz var, bir de buna artan maliyetlere ilaveten elektrik faturaları eklenince esnafımız çaresiz kaldı” dedi.

Esnafın yüksek rakamlı faturalarını esnafla birlikte gösteren Zafer Şahin, “Acilen bu zamlar geri çekilmeli. Pandemi, kriz, kur derken bu zamlar son darbe olmamalı, esnafımız ayakta durabilmeli. Ülkeyi ayakta tutanlar küçük esnaftır unutmayalım” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız