Güncel

Elite Buz Sporları Kulübü, Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonası'nda başarıya imza attı

Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonası'nda Kocaeli'nde faaliyet gösteren Elite Buz Sporları Kulübü şampiyonaya katıldığı üç takımında da derece elde etti

12 Şubat 2024 Saat: 15:36
Elite Buz Sporları Kulübü, Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonasında başarıya imza attı
Elite Buz Sporları Kulübü, Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonası'nda başarıya imza attı

Kocaeli'nde faaliyet gösteren Elite Buz Sporları Kulübü, 9-11 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenen Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonası'nda göz kamaştıran bir performans sergileyerek şampiyonaya katıldığı üç takımında da derece elde etti. Ankara'da düzenlenen şampiyonada, kulübün genç ve yetenekli sporcuları göz alıcı performanslarıyla izleyicilerden büyük alkış aldı.

Şampiyonada Pre-Juvenile kategorisinde Team Pony üçüncü olarak bronz madalya, Juvenile kategorisinde Team Unicorn ikinci olarak gümüş madalya ve Basic Novice kategorisinde Team Unique birinci olarak altın madalya almaya hak kazandı.

Kulübün antrenörleri Ece Ongül Küçük, Simge Yazıcı, Betül Çelik Bekçi ve Yelda Akıncı, başarılarını şu sözlerle değerlendirdi: "Takımlarımızın bu başarısı, sporcularımızın uzun süren emeklerinin ve antrenmanlarının bir sonucudur. Sporcularımızın azmi ve disiplini, velilerimizin fedakarlığı bu önemli başarıları elde etmemizdeki en büyük etken oldu."

Elite Buz Sporları Kulübü, bu başarıyla adını bir kez daha duyurarak senkronize buz pateni alanındaki üstünlüğünü kanıtlamış oldu. Kulüp, başarılarıyla Türk senkronize buz pateni sporunun gelişimine de önemli katkılar sağlıyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız