koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

Ellibeş'ten Kılıçdaroğlu'na kınama mesajı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, muhalefeti siyasi husumete dönüştürerek halk iradesini yok sayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kınadığını açıkladı, “ABD’deki halk ayaklanmasına üzüldüğü kadar, Türk

12 Ocak 2021 Saat: 11:35
Ellibeşten Kılıçdaroğluna kınama mesajı
Ellibeş'ten Kılıçdaroğlu'na kınama mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında katıldığı bir televizyon programında “Sözde Cumhurbaşkanı” ifadesi kullanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepkiler dinmiyor. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş de dün akşam gerçekleşen yayından bu yana sözlerini geri alıp, özür dilemeyen Kılıçdaroğlu’nu kınadığını açıkladı. Ellibeş, şunları söyledi: “Sözde ifadesi, gerçekte öyle olmayıp öyle bilinen, öyle geçinen kimse demektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 18 yıldır girdiği her seçimde, milletimizin desteğini alarak görev yapmaktadır. En son girdiği seçimlerde halkın direkt oylarıyla seçilmiştir. Öyle görünüyor ki, bilinçsiz muhalefet anlayışları giderek siyasi husumete dönüşmektedir. Üstelik bu düşmanlık, demokasimize karşı bir düşmanlık halini almış, milletimizin iradesi artık yok ve geçersiz sayılma noktasına gelmiştir. Cumhurbaşkanı Devletin başıdır. Yürütme yetkisi Cumhurbaşkanına aittir.

"MİLLETİN KAZANIMLARINA SALDIRMAKTIR"

Cumhurbaşkanı, Devlet başkanı sıfatıyla Türkiye Cumhuriyetini ve Türk milletinin birliğini temsil eder. Bu temsil makamına 'sözde Cumhurbaşkanı' demek, demokratik olmayan rejim arzu etmektir. Kemal Kılıçdaroğlu daha birkaç gün önce Amerika’daki halk ayaklanmasına üzüntülerini dile getirdi. Ama görünen o ki; Amerika’daki halk ayaklanmasına üzüldükleri kadar, milletimizin iradesini önemsememiştir. Seçimle iş başına gelen iradenin meşruiyetine saldırmak milletin kazanımlarına saldırmaktır.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız