ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

En uygun yer milli irade meydanı

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı ve Büyükşehir Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Nurettin Bulut, Büyükşehir Belediyesinin Milli İrade Meydanındaki imar değişikliğinde İzmit Belediyesinin teleferik projesi ayağına yer bırakılmaması

12 Kasım 2021 Saat: 11:36
En uygun yer milli irade meydanı
En uygun yer milli irade meydanı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Milli İrade Meydanı’nda yapacağı imar düzenlemesinde İzmit Belediyesinin büyük emeklerle ilerlettiği teleferik projesinin ayağına yer bırakılmadı. Büyükşehir Belediyesi kasım ayı meclisinde Milli İrade Meydanı’nda yapılacak olan düzenlemeyle ilgili gündem maddesi oy çokluğu ile meclisten geçerken İzmit Belediye Başkan Yardımcısı ve Büyükşehir Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Nurettin Bulut, teleferik ayağının Milli İrade Meydanı’ndan başka bir yerde konuşlandırılamayacağını söyledi.
EN UYGUN YER MİLLİ İRADE MEYDANI
Nurettin Bulut, “Teleferik projesinin Milli İrade Meydanında fizibilitesini yaptık. Anıtpark’a gelme olasılığı yok. Güzergâhın dik geçmesi lazım. Eğer ayak Anıtpark’a gelirse çalıştığımız firma bunun uygun olmayacağını söyledi. En uygununun Milli İrade Meydanına kurulması olduğunu söylediler. Teleferik projesiyle ilgili ön ihaleye de çıktık. Avan projesinin ön ihalesine. Nedense kimse nezaketen de olsa çağırıp nedir, ne değildir diye sormadı. Keşke nezaketen de olsaydı bize sorsaydınız” dedi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız