Spor

Engin Koyun: "Şampiyonluk bu şehrin başarısı"

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun kazanılan şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada, “Engin Koyun ben kimliğiyle hareket etmedi, etmeyecek. Kazanılan şampiyonluk şehrin başarısı.” dedi

16 Mayıs 2023 Saat: 19:26
Engin Koyun: Şampiyonluk bu şehrin başarısı
Engin Koyun: "Şampiyonluk bu şehrin başarısı"

ENGİN KOYUN BEN KİMLİĞİYLE HAREKET ETMEYECEK

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun kazanılan şampiyonluk sonrasında basın toplantısı düzenledi. Torun açıklamasında şunları söyledi: “Taraflı tarafsız herkes tarafından hedef alındık. Herkes bana derdin ne diyordu, bugün derdimi anladıklarını sanıyorum. Omuz omuza sırt sırta vererek bugünlere geldik. Yönetim kurulu arkadaşlarıma, taraftarıma ve canı gönülden herkese teşekkür ederim. Engin Koyun ben kimliğiyle hareket etmedi, etmeyecek. Kazanılan şampiyonluk şehrin başarısı. En büyük maddi desteği Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın veriyor ona teşekkür ediyorum. Kocaelispor'un şampiyonluğu ile bir enkaz bırakmadık. Kuruşuna kadar parasını borcunu ödeyen bir yönetim olduk. Bu başarının küçümsenmemesi gerekiyor. FİFA, UEFA ve TFF'de bir tane dosyamız dahi yok.

SENEYE HEDEFİMİZ PLAY-OFF

Bu statta acı günler yaşadık, hak etmediğimiz küfürler söylendi. Anneler gününde rahmetli anneme küfür ettiler. Ben onları da affediyorum. Bugün barış günü, şampiyonluk günü. Taraftarın takımı sonuna kadar desteklemesi gerekiyor. Son dönemde bunu başardık. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Takımın hedefi bellidir. Taraftarlar seneye direkt süper lige çıkacak bir takım beklemesinler. Sevindikli'ye tesis yapacağız, kurumsallık yolunda adımlar atacağız. Bu sene hedefi Play-Off potası olarak belirledik. Kimseye bir kuruş borç bırakmayacağız.

KOCAELİSPOR HAK ETTİĞİ YERE GELECEK

Taraftarlarımız maçın 90 dakika olduğunu bilerek takıma sahip çıkılmalı. Protesto haktır ama bunu maç sonu yapalım. Babasından harçlığını alıp bedava tribüne girmeyen taraftarla bunu başardık. Kocaelispor hak ettiği yere gidecek. Takımımız ve bu şehrin hak ettiği şanpiyonluğu yakışır şekilde kutlayacağız. Kutlamalar Seka Park uçurtma tepesinde olacak. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi kupayı kendi getirmek istiyor. Şampiyonluğumuz hayırlı olsun.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız