Güncel

Ergün Akıncı muhtarlar derneğine aday

2019 yerel seçimlerinde Kandıra Şerefsungur Mahallesi muhtarı seçilen Ergün Akıncı Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi başkanlığına aday olduğunu açıkladı

10 Mart 2023 Saat: 18:34
Ergün Akıncı muhtarlar derneğine aday
Ergün Akıncı muhtarlar derneğine aday

Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi olağan kongre tarihini belirledi. Genel kurul 22 Mart Çarşamba günü 11.00-14.00 saatleri arasında kaymakamlık toplantı salonunda yapılacak.

SATILMIŞ ADAY DEĞİL

Kongrede mevcut şube başkanı Mustafa Satılmış’ın yeniden aday olmayacağı öğrenildi. Kandıra Şerefsungur Mahallesi Muhtarı Ergün Akıncı ise adaylığını açıkladı. Özel sektörden emekli olan, evli ve 3 çocuk babası Ergün Akıncı adaylık açıklamasında şunları söyledi:

DAHA YUKARI ÇIKARMAK İÇİN

“2019 yerel seçimlerinden bu yana Şerefsungur mahallemizde muhtar olarak yürüttüğüm hizmetlerimizi muhtar arkadaşlarımızla birlikte Kandıramıza hizmet ederek devam ettirmek için dernek başkanlığımıza talip olarak yola çıkmış bulunmaktayım. Hem yerel hem genel yönetimlerimizle uyum içinde Kandıramızı temsil etmek ve gerekli platformlarda temsil ederek mevcut başkanımız Mustafa Satılmış’ın devam eden çalışmalarını daha yukarılara hep birlikte çıkartacağımıza inancımız tamdır.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız