Güncel

Erkan Baş'tan çağrı: Mal varlıklarınızı açıklayın!

TİP Genel Başkanı ve Gebze Belediye Başkan Adayı Erkan Baş, tüm adayların mal varlıklarını açıklamaları çağrısında bulundu

6 Mart 2024 Saat: 16:23
Erkan Baştan çağrı: Mal varlıklarınızı açıklayın!
Erkan Baş'tan çağrı: Mal varlıklarınızı açıklayın!

Gebze Belediye Başkan Adayı Erkan Baş, tüm adaylara çağrıda bulunarak göreve geldikleri günden itibaren tüm mal varlıklarını açıklamalarını talep etti. Tek bir mülk bile edinmediğine değinen Baş, Siyaseti rantçılıktan, vurgunculuktan temizlemenin yolunun bu olduğunu ifade etti. 

TEK BİR MÜLK EDİNMEDİM 

Erkan Baş konu ile ilgili şu ifadelere yer verdi: “Yurttaşların gözü Kocaeli'ye, Gebze'ye dönmüşken tüm Türkiye’ye örnek olmak üzere tüm adaylara çağrı yapıyorum. Yıllardır Belediye Başkanlığı, Meclis üyeliği yapan adaylar bu göreve geldikleri günkü mal varlıklarını, bugünkü mal varlıklarını şeffaf biçimde ortaya koymalılar. Yurttaşlar bilmeli. Ben 6 yıldır milletvekiliyim, evim kiraydı hala kirada oturuyorum, milletvekilliğim boyunca, Genel Başkanlığım boyunca kişisel tek bir mülk edinmedim. Gebze Belediye Başkanlığı görevim bittiğinde de durumum da en küçük bir değişiklik olmayacak.

SİYASETİ TEMİZLEMENİN YOLU

Diğer aday arkadaşlar da büyük lafları etmeyi bıraksınlar ve önce mal varlıklarını açıklasın! Tüm adaylar da yurttaşın karşısına dürüstçe çıksın, mal varlıklarını açıklasınlar. Siyaseti rantçılıktan, vurgunculuktan temizlemenin yolu budur.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız