ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Erzurum Aşkaleliler'den coşkulu kutlama

İzmit Topçular Mahallesi Uygar Sokak No: 97 adresinde 1999 yılından bu yana faaliyet gösteren Kocaeli Erzurumlular Aşkaleliler Derneği, Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıldönümünde 100 kilo cağ kebabı ikram etti

2 Kasım 2021 Saat: 17:27
Erzurum Aşkalelilerden coşkulu kutlama
Erzurum Aşkaleliler'den coşkulu kutlama

Yenilenen derneğin açılışının da gerçekleştirildiği etkinlikte bayram münasebetiyle dernek binası ve etkinlik alanı Türk Bayrakları ile donatıldı. Büyükşehir Belediyesi mehteran bölüğü de etkinlikte en güzel eserlerini seslendirerek bayram coşkusunu artırdı.

YOĞUN KATILIM

Derneğin Topçular Mahallesi’ndeki yerine düzenlenen ve Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Derneği Başkanı Zülküf Eta ve yönetiminin ev sahipliği yaptığı etkinliğe AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Ersin Alpaslan, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Şener Doğan, KEDFE Kadın Kolları Başkanı Canan Soylu, Altınova Anadolu Erzurumlular Derneği Başkanı Ferman Duman, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Kocaeli Kahveciler Odası Başkanı Erdoğan Göçer, Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göydemir, Başiskele Erzurumlular Derneği Başkanı Muammer Örs, Kartepe Erzurumlular Derneği Başkanı Hüseyin Şimşek, İzmit Öğretmenevi Müdürü Halil İbrahim Soylu, Kocaeli Yesevi Ocağı Başkanı Eren Elmalı, İş İnsanları Zeki Günür, Çetin Çomakçı,

KADIN MOTORSİKLET KULUBÜ RENK KATTI

Etkinliğe Kadın Motosikletçiler Kulübü Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri de katılarak renk kattı. Kadın Motorsikletçiler Kulubü Kocaeli Başkanı Filiz Er yaptığı açıklamada, "Bizlerin Türkiye genelinde 1600 üyesi var. Buraya Zülküf Bey'e destek olmak için, yönetim kurulu üyelerimiz Nesrin Zeytinli disiplin kurulu başkanımız Gülay Özavcı ile buradayız" dedi.

TORUN: TEBRİK EDİYORUM

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun da etkinliğe katıldı. Başkan Yardımcısı Torun, yaptığı açıklamada “Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Derneği’nin açılış törenine katılım sağladık Dernek Başkanı Zülküf Eta Beyi hemşehrilerine kazandırmış olduğu bu değerden dolayı tebrik eder, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ETA: GÖNLÜMÜZ HER ZAMAN AÇIK

Dernek Başkanı Zülküf Eta yaptığı konuşmada Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yılı sebebiyle düzenlemiş olduğumuz cağ kebabı ve açılış programımıza hepiniz hoş geldiniz. Doğunun kalesi olan Erzurum'da Cumhuriyetimizin temellerini atan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının da Allah'tan rahmet diliyorum. Biz Erzurumlular yıllar önce memleketlerinden ayrılarak Bu topraklara göç ettik. Devletimize ve milletimize bağlılık her zaman esastır anlayışını gözetlik. Bizler gökyüzünde dalgalanan ay yıldızlı bayrağımızı bakarken her seferinde vatan sana canım feda dedik ve bu söylediğimi cümleden de asla geri dönmedik. Erzurumlular olarak vatanımıza, milletimize, dinimize ve devletimize gelebilecek her türlü tehdit ve düşmanlıklara her zaman karşı durduk.

"KAPIMIZ HERKESE AÇIK"

Benim evladım anasız büyür de vatansız büyüyemez diyen Nene Hatun'ların Kara Fatma'ların Kazım Karabekir'lerin ve birçok paşaların olduğu gibi kahramanların bize bırakmış olduğu bu vatan toprağında devletimize ve milletimize bağlı bir şekilde yaşamaya çalıştık. Bizler Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Derneğini 1999 yılında kurduk o günden bugüne doyduğumuz şehri doğduğumuz şehirden ayırt etmedik ve bugün itibarıyla 370 üyeye ulaştık. Bizler derneklerimiz de siyaset yapmıyoruz ama kapılarımız tüm siyasi partilere ve siyasetçilere açık. Bizleri bilip bizlere değer veren herkesin başımızın üzerinde yeri var. Bizleri görmeyip değer vermeyen ikinci plana atanlar şunu iyi bilsinler ki bizim size ihtiyacımız olduğundan çok bizim gibi STK'lara ihtiyacı vardır. Günü ve zamanı gelince biz Dadaşlar da gereğini yapıp bizleri görmezden gelenleri biz de görmezden geleceğiz. Gerçekleştirmiş olduğumuz açılış programımıza bizlere değer verip katılım sağlayan tüm misafirlerimize canı gönülden teşekkür ederim. Katılmayan dostlara da teşekkür ederim. Biz bize yeteriz. Gönülden dostlara gönlümüzde yüreğimiz de kapımız da her zaman açıktır. Bu programla bizlere desteğini esirgemeyen iş insanı hemşehrimiz İrfan Fırat'a şahsım ve yönetim adına teşekkür ediyorum" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ise, “Kocaeli Erzurum Aşkaleliler derneğimizin açılış ve cağ kebap programına  katıldık. Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Derneğimizi ve hemşehrilerimizi yalnız bırakmadık. Erzurumlulara yakışan güzel bir organizasyon oldu. Başta Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Dernek Başkanımız Zülküf Eta ve yönetimi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Var olsun dadaşların birliği” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız