ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Erzurumlular paylaşımı çok eleştiri aldı. Hülagü: Kaza ile ilgileniyordum

AK Parti 1.sıra Kocaeli Milletvekili ve Kocaeli Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü dün gece yarısında bazı paylaşımlar yaptı

8 Mayıs 2023 Saat: 14:10
Erzurumlular paylaşımı çok eleştiri aldı. Hülagü: Kaza ile ilgileniyordum
Erzurumlular paylaşımı çok eleştiri aldı. Hülagü: Kaza ile ilgileniyordum

Gün içinde SKM organizasyonu çerçevesinde ziyaret ettiği programları paylaşan Hülagü’nün paylaşımları arasında Kartepe Erzurumlular Derneği ziyareti de vardı. Hülagü o ziyareti, “Görüyorum ki Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize en güçlü destek Erzurumlu hemşehrilerimizden gelecek. Misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum. #Kartepe Erzurumlular Derneği” ifadeleriyle paylaştı.

GÖNDERME Mİ YAPTI?

Ancak Hülagü’nün paylaşımının altına çok sayıda eleştiri geldi. Pek çok takipçi, Sadettin Hoca’nın, Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum’da olduğu sırada meydana gelen olaylara gönderme yaptığını iddia etti. Hülagü sabah saatlerinde yaptığı sosyal medya paylaşımında ise olaya açıklık getirdi, şunları yazdı:

“AKŞAM BEN ATIYORUM”

“Kıymetli kardeşlerim, gün içerisinde yapmış olduğumuz programların paylaşımlarını akşam programlar bitince bizzat kendim yapıyorum. Önceki tweetlerimin paylaşım saatinden de bu durum çok net anlaşılıyor. Seçim çalışmaları kapsamında Erzurum ve diğer şehirlerimizin derneklerine ziyaretler gerçekleştiriyoruz.

“OLAYLARDAN HABERİM YOKTU”

Bu paylaşımda gitmiş olduğunuz dernekte gördüğümüz ilgiye istinaden paylaşıma böyle bir şey yazdık. Paylaşımlara bu tür yazıları daha önce de yazmıştık. Erzurum’da yaşanan olayları ise programlarımız yoğunluğundan henüz fark ettik.

“YEĞENİM ÇOK CİDDİ KAZA GEÇİRDİ”

Üstelik akşam saatlerinde yeğenim ciddi hayati bir kaza geçirdiği için zamanımın büyük çoğunluğunu Kocaeli Şehir Hastanesi acilinde geçirdim. Dernek ziyaretlerinin bazılarını saat 21.30 sonrası yapabildim.

“ŞİDDETİN HİÇBİR TÜRÜNÜ TASVİP ETMEYİZ”

Bir doktor, bir eğitimci olarak bu zamana kadar şiddetin hiçbir türünü tasvip etmedik, kesinlikle etmeyiz de. Yaşanan olaylarla ilgili, kolluk güçlerimiz ve yargı gerekeni yapacaktır. Beni ve düşüncelerimi bildiği halde bizleri şiddetin yanına çekmeye çalışanları da kınıyorum.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız