Güncel

ESKİ DYP’liler çağırıyor

Tansu Çiller’in genel başkanlığı döneminde DYP’nin Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Yusuf Arıkan, eski DYP’lileri Demokrat Parti’ye davet etti

9 Mart 2022 Saat: 11:17
ESKİ DYP’liler çağırıyor
ESKİ DYP’liler çağırıyor

Doğru Yol Partisi’nin fırtına gibi estiği dönemlerde Kocaeli il gençlik kolları başkanlığını yapan Yusuf Arıkan, sonraki yıllarda diğer partilerden gelen tüm teklifleri reddederek aktif siyasete ara vermişti. İçindeki demokrat sevgisi hiçbir zaman eksilmeyen Arıkan son olarak gençlik kolları başkanlığı döneminde birlikte çalıştığı ve şu an DP’nin genel başkanlığını yapan Gültekin Uysal’ı kıramadı.
KOLLARI SIVADI
Geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleşen Demokrat Parti büyük kongresine katılan Yusuf Arıkan, partinin MKYK üyeliğine seçildi. MKYK üyesi olmasıyla birlikte kendisini bir anda yeniden aktif siyasetin içinde bulan Arıkan, üstlendiği görevi en iyi şekilde yerine getirmek için de vakit kaybetmeden kolları sıvadı ve çalışmalara başladı.
DEMOKRATLARIN KENTİYDİ
Kocaeli’de ilk olarak gençlik kollarında birlikte görev yaptığı arkadaşlarına ulaşan Yusuf Arıkan, DYP’nin kenara çekilmiş isimlerine de çağrı yaptı. Kocaeli’nin demokratların kenti olduğunu ifade eden Arıkan, bir zamanlar bu kentten yüzde 64 oy aldıklarını ve 5 milletvekili çıkardıklarını ifade ederek, eski DYP’lileri Demokrat Partiye davet etti. Arıkan siyasetin yeni döneme girdiğini belirterek, DP’yi kısa sürede Kocaeli’de yeniden bir numara yapacaklarını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız