ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Esnafın derdine DEVA geliyor.

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve beraberindeki il yöneticileri Kocaeli’nde faaliyet gösteren 13 esnaf odasını ziyaret ederek dertlerini dinlediler ve DEVA iktidarında esnafa uygulanacak destek politikalarını anlattılar

22 Ocak 2021 Saat: 18:39
Esnafın derdine DEVA geliyor.
Esnafın derdine DEVA geliyor.

Ali Babacan’ın Genel Başkanlığı’nda kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, İl Başkanı Adem Koç ve beraberindeki il yöneticileri ile birlikte her geçen gün artan geçim sıkıntısı nedeniyle, iyice bunalan esnafın dertlerini dinledi. Kocaeli’nde faaliyet gösteren esnaf odalarından 13 tanesini ziyaret eden DEVA Partisi heyeti ülke ekonomisindeki kötü gidişin etkisi ile zaten nefes alamaz hale gelmiş olan esnafın, bir yandan da korono süreci ile birlikte iyice bunaldığına şahit olduklarını dile getiren DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, “Bugün 13 farklı esnaf odamızı ziyaret ettik. Hepsinin derdi birbirinden fazla. Adeta kan ağlıyor desek yeridir. Bu kapsamda Kocaeli Pazarcılar Odası, Kocaeli Kahveciler Odası, Kocaeli Pastacılar Ve Tatlıcılar Odası, Kocaeli Esnaf Ve Sanatkarlar Odası, Kocaeli Berberler Odası, Kocaeli Kasaplar Odası, Kocaeli Lokantacılar Odası, Kocaeli Kamyoncular Esnaf Odası Ve Kocaeli Şoförler, Kocaeli Elektrik Teknisyenleri Odası, Kocaeli Marangozlar Odası, Kocaeli Terziler Odası Ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret ettik.

ESNAF BİTERSE HAYAT DURUR
Gerek oda başkanlarımız ve gerekse de üyeleri genel gidişattan oldukça şikâyetçi. Yardım adı altında televizyonlarda hükümet tarafından verilecek denilen paraların uğranılan zarar karşısında hiçbir değeri olmadığını ifade ettiler. Hükümet ve Belediye bu konuda bir şey yapmak istiyorsa kalıcı ve yapısal tedbirler almalı. Esnaf biterse hayat durur bunu görmüyorlar mı? Diye soruyorlar.
Biz de umutsuz olmamalarını dert varsa mutlaka DEVA’sının da olduğunu ifade ettik ve iktidara geldiğimizde esnafımıza yönelik gerçekleştirilecek yapısal ve kalıcı reformları anlattık. Ziyaretlerimiz sürecek, bu süreçte en çok sıkıntı çeken sektörlerden birisi olan esnafımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız