Güncel

Evimiz Kocaeli sakinlerinden şikayet var

Başiskele Kullar’da ilimizin en büyük sitelerinden biri olan Evimiz Kocaeli’de yaşayanlar yönetimin gereksiz yere dış cephe boyamasına gidildiğini ve kendilerine fahiş ödeme çıkartılmasından şikayetçi

4 Mart 2024 Saat: 14:23
Evimiz Kocaeli sakinlerinden şikayet var
Evimiz Kocaeli sakinlerinden şikayet var

2015 yılında Başiskele Kullar Karamürsel Caddesi üzerinde Pekdemir İnşaat tarafından yaptırılan ve adeta bir şehir görünümüne sahip olan 960 daireli, ‘Evimiz Kocaeli’ sakinleri yönetimden şikayetçi. Site sakinlerine duyurulmadan yapılan toplandı sonrasında bütün sitelerin dış cephe boyaması kararı alındığını belirten site sakinleri, bina boyalarının yeterli olduğunu belirtiyor.
DAİRE BAŞI 30 BİN LİRA
Evimiz Kocaeli site yönetiminin boya işini başka firmalardan teklif almadan bir taşerona yaptırmak istediğini ifade eden site sakinleri, ‘Burada 960 daire bulunuyor. Toplam boya işi 22 milyon 500 bin lira tutuyor. Buda daire başına 30 bin liraya tekabül ediyor. Gereksiz yere bizden bu para talep ediliyor. Üstelik bu paranın da yüzde 10’unu peşinat olarak hemen istiyorlar. Site yönetimi gereksiz yere bizi masrafa sokuyor’ şeklinde konuşarak şikayetlerini dile getiriyor.

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Site Sakini 04.03.2024 14:38
Yönetim herhangi bir öneri, talep vb. şeyleri dikkate almadan bildiğini okuyor. Sitede çözülmesi gereken hiç bir şey çözülmediği gibi sürekli ekstra maliyet çıkarılıyor. Rant kapısı olunca bu sıkıntılar yaşanıyor maalesef.
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız