Güncel

EYDEM ailesinden muhteşem gösteri

Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi (EYDEM) kursiyerleri hazırladıkları yıl sonu gösterisi ile muhteşem bir programa daha imza atarak 2022-2023 Eğitim - Öğretim Dönemi’ni noktaladı

15 Haziran 2023 Saat: 13:55
EYDEM ailesinden muhteşem gösteri
EYDEM ailesinden muhteşem gösteri

YIL SONU ETKİNLİĞİ HEYECANI

Derince Belediyesi bünyesinde ilçede yaşayan özel gereksinimli bireylere hizmet veren Engelsiz Yaşama Destek Merkezi (EYDEM) 2022-2023 Eğitim-Öğretim döneminin sona erecek olması dolayısıyla yılsonu etkinliği düzenledi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün özel önem verdiği Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nin hazırladığı yıl sonu etkinliği Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. EYDEM kursiyeri özel öğrencilerin hünerlerini sergilediği programı başta Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve eşi Şükran Aygün olmak üzere, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, STK başkan ve yöneticileri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri ile vatandaşlar ilgiyle takip etti.

 

BAŞKAN AYGÜN’DEN MESAJLAR

Programda bir konuşma yapan Başkan Aygün, “Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’miz ile hem engelli bireylerimiz hem de ailelerimiz için örnek çalışmalara imza atıyoruz. EYDEM çatısı altında eğitim gören özel öğrencilerimizle bugüne dek birçok mutluluğu, güzelliği paylaştık. “Dünyanın İlk Özel Sinemacıları” olan EYDEM öğrencilerimizin rol aldığı “Hayallerin Ötesinde” filmi hepimizin göğsünü kabarttı. Biz öğrencilerimizin, azim ve mücadeleleriyle birçok şeyi başarabileceğine inanıyor ve buna şahit olmaktan gurur duyuyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte EYDEM ailemize çok daha iyi şartlarda hizmet verecek bir merkez inşa edeceğiz. Proje çalışmalarına başladığımız yeni Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’mizi Askeri Hastane Alanımızın bulunduğu bölgeye kazandırarak, özel çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Yeni merkezimizin şimdiden EYDEM ailemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

TÜRK MÜZİĞİ KOROSU VE GÖSTERİLER

EYDEM çatısı altında çalışmaların en güzel şekilde devam edeceğini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Gönül gönüle vererek bugüne dek engelleri birlikte aştık, inşallah bundan sonraki süreçte de yine hep birlikte olacağız. Engel yürekte değilse her zorluğu birlikte aşabileceğimize inanıyorum” dedi. EYDEM kursiyerlerinin birbirinden güzel gösterilere imza attığı etkinlikte ilk olarak EYDEM Türk Müziği Korosu sahne aldı. Birbirinden güzel eserler seslendiren koro üyeleri katılımcılar tarafından yoğun alkış aldı. EYDEM bünyesinde yapılan faaliyetlerin yer aldığı tanıtım filminin gösterildiği etkinlikte sahnelenen EYDEM Kabare gösterisi de büyük beğeni topladı. Haziran ayında doğan özel kursiyerlerin toplu doğum günü kutlamalarının da gerçekleştiği program Başkan Aygün ve protokolün EYDEM kursiyerlerini tebrik etmesiyle sona erdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız