Güncel

Fabrika işçisi intihar etti

Kartepe'de bir fabrikada işçi olarak çalışan Salih Sakin (29), mesaiye gitmediği için işten çıkartıldığı için bunalıma girerek intihar etti

25 Ağustos 2019 Saat: 15:41
Fabrika işçisi intihar etti
Fabrika işçisi intihar etti

Alınan bilgi ve iddialara göre Kartepe Suadiye’de faaliyet gösteren bir fabrikada işçi olarak çalışan Salih Sakin (29) geçtiğimiz günlerde mesaiye gelmek istemeyince işten çıkartıldı. Bu sebeple bunalıma girdiği öne sürülen Sakin, bir arkadaşının Suadiye İfraziye Mahallesi'nde bulunan kulübesine giderek birkaç gün orada kalmak istedi. Birkaç gündür arkadaşının evinde yalnız başına kalan Salih Sakin'den yakınları, haber alamadı. Bu sabah saatlerinde, meraklanan yakınları, Salih Sakin'i kontrol etmek için eve gitti. Yakınları eve girdiğinde Salih Sakin'i kanlar içinde yerde buldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Salih Sakin'in hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ekiplerince olay yerinde yapılan incelemede ise Salih Sakin'in av tüfeğiyle kendini başından vurarak intihar ettiği tespit edildi. İncelemelerin ardından Salih Sakin'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

TOPRAĞA VERİLECEK

Arslanbey Evren Caddesi'nde ikamet eden emekli Ayhan Sakin ile ev hanımı Semahat Sakin’in 4 çocuğundan biri olan Salih Sakin’in cenazesi tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Bekar olan Salih Sakin’in cenazesinin Arslanbey Hayırsevenler Camii'nde Pazartesi günü öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Arslanbey Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız