ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Fahrettin Koca: Yapılamaz denilen yapıldı

Kocaeli Şehir Hastanesi’nin açılış törenine katılan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Şehir Hastanelerimiz ardı ardına hayata geçirirken yapılamaz dediler. Ne oldu yapılamaz denilen yapıldı. İhtiyaç yok denilen hastaneler pandemide b

15 Nisan 2023 Saat: 18:53
Fahrettin Koca: Yapılamaz denilen yapıldı
Fahrettin Koca: Yapılamaz denilen yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi başta olmak üzere Kocaeli’deki yeni yatırımların açılışını gerçekleştirmek üzere bugün Kocaeli’ye geldi.  Kocaeli Şehir Hastanesi önünde gerçekleştirilen 11. Açılış Bayramı için Kocaeli Şehir Hastanesi’nde üst düzey güvenlik önlemleri alınırken, Kocaeli  Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ücretsiz ring seferleriyle partililer alanı doldurdu. Programa Erdoğan’ın yanı sıra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal da katıldı.

“KOCAELİ SİZİ ÖZLEDİ”

Programda ilk olarak konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Biliyorum, Kocaeli Sayın Cumhurbaşkanımızı özledi. Sevenleri bekletmemek lazım. Yine muhteşem görünüyorsunuz” dedi.

“HAYIRLI OLSUN”

Ardından konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Sayın Cumhurbaşkanımıızn teşrifleriyle bugün birçok hizmeti açmış olacağız. Cumhurbaşkanımıza şükran duygularımı arz ediyorum. Yatırımların kentimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“YAPAMAZ DEDİLER”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Bizleri coşkuyla karşıladınız. Her birinize yürekten hoş bulduk diyorum. 2006 yılıydı. Henüz fikir aşamasındaki Kocaeli Şehir Hastanesi için ‘hayalim’ demişti. İnsanlarımızın hastane hastane yaşadığı çile için yaşanan hayaldi. Ardından hayalleri hayata geçiren irade doğdu. Sayısız eserler verdi Cumhurbaşkanımız. Türkiye hayalleri olmaya devam eden ülke olmaya devam ettikçe böylesi yeniliklere ihtiyaç duyacak. Bir tercih varsa Türkiye’ye inanmakla inanmamak arasındadır. Şehir Hastanelerimiz ardı ardına hayata geçirirken yapılamaz dediler. Niyetleri ‘madem yapan biz değiliz yapılmasın’ niyetiydi. Bu anlayıştakiler önce vaat eder sonra hizmete set çeker. Ne oldu yapılamaz denilen yapıldı. İhtiyaç yok denilen hastaneler pandemide bel kemiği oldu. Vizyonu olmayanlar büyük fikirleri gözden düşürmek ister. Bunu her birimiz iyi düşünmeliyiz. Açılışını yaptığımız hastane 21’incisi. Tüm Büyükşehirlerimizde artık Şehir Hastanelerimiz olacak. Milletin has evlatlarının hizmetinizde olduğunu bir kez daha görüyorsunuz.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız