koto 30
ali yıldırım sezer
koto bayram 1
ORHAN BOZKURT 2
sağ4

Güncel

FARKINDALIK YARATTILAR

İzmit Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla İzmit’in sembolü saat kulesini turuncu ışıklarla donatarak “Kadına Yönelik Şiddete Hayır” dedi

26 Kasım 2021 Saat: 14:24
FARKINDALIK YARATTILAR
FARKINDALIK YARATTILAR
Vatandaşların daha yaşanılabilir bir kentte hayatlarını sürdürebilmeleri adına her konuda çalışmalarını aralıksız sürdüren İzmit Belediyesi, toplumun refahını ilgilendiren konularda gerçekleştirdiği farkındalık etkinlikleriyle de dikkat çekmeye devam ediyor. Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de kanayan bir yara olmaya devam eden kadına şiddet konusu ile ilgili farklı çalışmalara imza atan İzmit Belediyesi, son olarak İzmit Saat Kulesi’ni turuncu renklerle aydınlattı. 
FARKINDALIK YARATTILAR
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla gerçekleştirilen çalışma dâhilinde İzmit’in tarihi sembollerinden biri olan İzmit Saat Kulesi, farkındalık yaratmak amacıyla turuncu renklerle büründü. Kadın hakları konusunda oldukça hassas olan ve bu konuda her zaman kadınlara desteğini hissettiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi olarak kadının toplumun her alanında olması için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız