Güncel

Film Projesini Paylaştı

Eczacı Caner Göçmez, yaptığı sosyal içerikli etkinliklerine bir yenisini ekledi. Kocaelili dizi film sanatçıları ve yönetmenine, “Ömür boyu onur ödülü” adı altında plaket verdi

7 Aralık 2019 Saat: 12:53
Film Projesini Paylaştı
Film Projesini Paylaştı

Diriliş Ertuğrul dizisinde iki önemli karakteri canlandıran Yücel Tok, Hanifi Koç, Recep İvedik 5’te kamyoncu rolünde yer alan Hüseyin Baycur, Körfezli yönetmen Vedat İnce’ye plaket veren Caner Göçmez, ilimizi başarıyla temsil eden sanatçıların tanıtım olarak önemli bir görevi başarıyla yerine getirdiklerini söyledi.

FİLM PROJESİNİ PAYLAŞTI

Atalar Mahallesi’nde Türk Kahvesi’nde bir araya gelen sanatçılara plaketlerini teslim eden Caner Göçmez, önümüzde ki günlerde gündeme gelecek olan bir film projesini de paylaştı. İlçede ki protokol ve iş adamlarını n da yer almasının planlandığı kısa film için senaryo düşünülmesini isteyen Caner Göçmez’in bu düşüncesi çok beğenildi.

SIKINTILAR KONUŞULDU

Yapılan sohbet sırasında sanatçılara gereken değerin verilmemesi, bu sektörde yaşanan sıkıntılar konuşuldu. Caner Göçmez, sanatçıların toplumun aynası olduğunu ve oynadıkları rollerin çok önemli olduğunu söyledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız