ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Fırat Gül: “Henüz şampiyon olmadık”

Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül, Etimesgut galibiyetinin ardından henüz şampiyonluğu garantilemediklerini, rehavete kapılmayacaklarını söyledi, “Aynı ciddiyette son iki maçımızı oynayacağız ”dedi.

8 Mayıs 2023 Saat: 15:12
Fırat Gül: “Henüz şampiyon olmadık”
Fırat Gül: “Henüz şampiyon olmadık”

“ÇOK CİDDİ BASKI OLUŞABİLİRDİ”

Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül, maç sonu basın toplantısında  önce değerlendirme yaptı. Gül, “Skor odaklı oynamamız gereken bir maçtı. Puan kaybı veya herhangi bir beraberlik çok ciddi bir baskı oluşturabilirdi son 2 haftada. O yüzden ne olursa olsun maçın skorunun bizden yana olması gerekiyordu.  Golü erken bulmamız avantaj sağladı bizim açımızdan. Maç boyunca oyunu kontrol ettik. Tabii rakibimizin 10 kişi kalması bizim oyunu kontrol etmemiz için bir avantaj sağladı. Sonuç itibariyle 3 puanı 3 golle aldık. Lig şuan daha sonuçlanmadı. O yüzden bizim bugüne kadar geldiğimiz ciddiyetle yolumuza devam etmemiz lazım” dedi.

“AKŞAM OYNAMAK İSTİYORUZ”

Gül ardından soruları yanıtladı. Genç teknik adam Gökmen Demirel’den gelen Kastamonu maçının geceye alınmasıyla ilgili bir girişim olup olmadığına dair soruya, “ Kocaeli bir sanayi kenti, emekçi kenti. Maçlar insanların mesai saatlerine denk gelebiliyor. O yüzden Kastamonuspor maçını akşama aldırmak için bazı girişimlerimiz var. Çünkü herkes o maça gelmek istiyor. Kastamonu'nun bize bu konuda yardımcı olacağını düşünüyoruz. Eğer ki bir problem olmazsa, yönetimimizin de hafta içinde yaptığı girişimlerle inşallah sonuç alacağız” yanıtı verdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız