Spor

Fırat Gül: Şampiyonluk dışında seçeneğimiz yoktu

Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül kazanılan şampiyonluk sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gül, “Ben taraftara hep söz verdim, 'size bu kupayı getireceğim.' dedim. Kupa dışında en ufak bir seçeneğimiz

16 Mayıs 2023 Saat: 19:33
Fırat Gül: Şampiyonluk dışında seçeneğimiz yoktu
Fırat Gül: Şampiyonluk dışında seçeneğimiz yoktu

2. LİG’DE SON KUPA OLACAK

Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül kazanılan şampiyonluk sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gül’ün basın toplantısı futbolcular baskın yaparak hocalarını ıslattı ve beraber şampiyonluk besteleri söyledi.

Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül şunları söyledi: "Bizi korumaya çalışan 6 askerimiz şehit oldu. Sezon başında bir söz verdik ve yerine getirerek şampiyon olduk. Benim şampiyon olacağım söylemlerim hep yanlış anlaşıldı. İnşallah bu kupa Kocaelispor'un ikinci ligde ki son kupası olacak. Hedef bir sonraki yıl yukarıya doğru olacaktır. Teknik ekip, personelimiz birbirine bağlanmış olan teknik heyet ve bu birlikteliğin sonucu olarak şampiyon olduk.

KUPA DIŞINDA SEÇENEK YOKTU

Bu şehir bu kupayı hak etti, Kocaeli bundan sonra da futbolda hep böyle güzel şeyler yaşar. Taraftar sezon içinde yaptığı eleştirilerde haklı. Alt liglerde çok zaman geçirdiler, takımlarını galip ve şampiyon görmek istiyorlar. Ben taraftara hep söz verdim, 'size bu kupayı getireceğim.' dedim. Kupa dışında en ufak bir seçeneğimiz yoktu. Özlenen Kocaelispor taraftarı bugün maçtaydı. Taraftara hak ettiği kupayı hediye ettik. Gelecek sezon ile ilgili konuşmak istemiyorum. Bugün şampiyonluğu kutlama, başarının tadını çıkarma zamanı."

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız