Güncel

Gebze'de esnaf, Akşener'e dert yandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Gebze’de esnafı gezdi, sorunlarını dinledi

1 Temmuz 2021 Saat: 15:04
Gebzede esnaf, Akşenere dert yandı
Gebze'de esnaf, Akşener'e dert yandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için ilimize geldi. Genel Başkan Akşener,Çayırova Şekerpınar Gişelerinde coşkuyla karşılandı. Karşılamada, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti GİK üyesi Cumali Durmuş, İyi Parti Aksaray Millletvekili Ayhan Erel, İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, meclis üyelerive partililer yer aldı.

İLGİ YOĞUNDU

Karşılamanın ardından Gebze’ye geçen Akşener, Gebze Mimar Sinan Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi esnafı ile bir araya geldi. Yoğun kalabalığın oluştuğu programda Gebze esnaflarından Ahmet Mindivanlı’nın dükkanını ziyaret eden Akşener, esnafın sorunların sordu. Özellikle pandemi sürecinde zor günler geçiren ve yeni normalleşme kararları ile birlikte toparlanmayı ümit eden esnafa ‘geçinebiliyor musunuz?’ diye soran Genel Başkan Meral Akşener, Mindivanlı’dan ‘geçinemiyoruz” yanıtını aldı.

“GELİP ATSINLAR İÇERİ”

Akşener’in Gebze İsmet Paşa Caddesi üzerinde esnafları ziyaret ederken Esnaf Erdoğan Yaşar, “200 milyar borcum var, Cumhurbaşkanı gelsin benim borcumu ödesin. Karım engelli, çocuğum engelli. Her yere müracaat ettik hiçbir yer yardım etti. 2 senedir bizi rezil etti. Her yere telefon açtım benim çocuğuma bile iş verilmedi. Yüzde 86 engelli çocuğum. Oyumu da ona verdim haram zıkkım olsun. Gelsinler atsınlar içeriye ben 60 yaşındayım. Duysun beni” diyerek tepkilerini dile getirmesinin ardından Akşener’in talimatıyla esnafın bilgileri alındı.  Bir başka vatandaş kimse kapımı çalmadı. Kimse ‘senin neyin var’ diye sormadı” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız