ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

GELİRLER LÖSEV’E BAĞIŞLANACAK

İzmit Belediyesi, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda lösemi hastalığına dikkat çekmek ve toplumsal bilinç oluşturmak amacıyla LÖSEV ile birlikte Belsa Plaza önünde stant açtı

5 Kasım 2021 Saat: 14:13
GELİRLER LÖSEV’E BAĞIŞLANACAK
GELİRLER LÖSEV’E BAĞIŞLANACAK
Sosyal sorumluluk projeleriyle vatandaşlara bilinç aşılayan İzmit Belediyesi, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda da önemli bir farkındalık çalışmasına imza attı. İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) işbirliğinde Belsa Plaza A Blok önünde stant açılarak, geliri lösemili çocukların yararına kullanılmak üzere ürünler satışa sunuldu.
GELİRLER LÖSEV’E BAĞIŞLANACAK
5 Kasım Perşembe saat 16.00’a kadar açık kalacak standa İzmitli vatandaşlar ilk günden yoğun ilgi gösterdi. İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Sosyal Hizmet Uzmanı Miray Onur, “Lösemi hastalığına dikkat çekmek amacıyla LÖSEV ile birlikte stant açtık. İzmit halkının da standa ilgisi yoğun olmakla birlikte elde edilen tüm gelirler lösemili çocukların yararına kullanılmak üzere LÖSEV’e bağışlanacak. İzmitlileri lösemili çocuklara destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız