Güncel

Gençleri de politize ettik: Bazı öğrenciler Erdoğan’ı yuhaladı, 19 Mayıs'ta salon buz kesti!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezindeki törende nahoş tablo. Baz öğrenciler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajı okunurken yuhaladı

19 Mayıs 2023 Saat: 14:50
Gençleri de politize ettik: Bazı öğrenciler Erdoğan’ı yuhaladı, 19 Mayısta salon buz kesti!
Gençleri de politize ettik: Bazı öğrenciler Erdoğan’ı yuhaladı, 19 Mayıs'ta salon buz kesti!

14 Mayıs Genel seçimleri geride kaldı ancak seçimin etkileri devam ediyor. Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın Cumhurbaşkanlığı için yarıştığı genel seçimlerde seçimin neticesi bazı çevrelerde huzursuzluk yarattı. Bu aşırı politik tavırlar, doğal olarak gençlere de yansıyor. 

ERDOĞAN’IN MESAJI OKUNURKEN

İşte o etkilerden biri de bugün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Töreninin gerçekleştirildiği İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezinde meydana geldi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın da katılımıyla başlayan törende Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’ın bayram mesajı okundu. İşte tam da bu sırada salondaki bir grup öğrenciler Erdoğan’ı yuhaladığı duyuldu. 

ÇIKIŞLAR GECİKTİRİLDİ

Duyulan yuhalama seslerinin ardından salon adeta buz keserken İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya durumu müdahale etmek amacıyla yerinden kalktı. Salonda yaşanan bu kısa süreli nahoşluğun ardından, öğrencileri tespit etmek için salondan dışarıya çıkışlar geciktirildi. Öğrenciler daha sonra salondan çıkarak evlerine gitti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız