Güncel

Gergerlioğlu mazbatasını aldı

Yeşil Sol Partinin tek seçilen milletvekili adayı olan Ömer Faruk Gergerlioğlu mazbatasını İl Seçim Kurulu başkanı 7. Ağır Ceza Hakimi Atilla Darı’dan mazbatasını aldı

26 Mayıs 2023 Saat: 14:00
Gergerlioğlu mazbatasını aldı
Gergerlioğlu mazbatasını aldı

ADİL BİR YÖNETİM İÇİN MÜCADELE EDECEĞİM

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilli seçimlerinde Yeşil Sol Parti’den Kocaeli Milletvekili seçilen Ömer Faruk Gergerlioğlu, İl Seçim Kurulu Başkanı 7. Ağır Ceza Hakimi Atilla Darı’dan mazbatasını aldı.  HDP İl Eş Başkanı Şahabettin Işık, Derince ve İzmit ilçe başkanları ve il yöneticileri ile birlikte Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonuna gelen Gergerlioğlu, mecliste daha adil bir yönetim ve dünya için mücadele etmeye devam edeceğini söyledi.

SEÇİM SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

Kocaeli halkının partilerine verdiği destek ve takdirin karşılığını vereceklerini söyleyen Gergerlioğlu, “Kocaeli sonuçları açıklandı ve mazbatamızı aldık. Seçim yarışmasında adaletsiz bir seçime maruz kaldık. Kapatma davası, yeni bir parti işe seçime girme zorunda kalmak, milletvekili adayımız gerekçesiz bir şekilde tutuklandı. Seçim bürolarımıza düzenli saldırılarda bulunuldu. Gebze ilçe eş başkanımız 8 yıl önce yaptığı paylaşım nedeniyle tutuklandı. Bize yapılan saldırılar nedeniyle hiç işlem yapılmadı. Tüm engellemelere rağmen bir milletvekili ile meclise gidiyoruz. Büyük bir özveri işe çalışan örgütlerimize teşekkür ediyorum. Mecliste daha adil bir dünya için mücadele edeceğime Türkiye halkları önünde söz veriyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız