koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

Güney esnaf ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit’te Çarşı ve Bekirdere esnafını ziyaret etti.

18 Kasım 2020 Saat: 13:05
Güney esnaf ziyaretlerine devam ediyor
Güney esnaf ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, esnaf ziyaretleri kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Güney, yöneticileriyle birlikte İnönü Caddesi ve Bekirdere esnafını ziyaret ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Pandemi sürecinde hassasiyetlerinden dolayı esnaflara teşekkür eden Başkan Güney, Bölge esnafı tarafından samimiyetle karşılandı.

 

"Esnaflarımızın katkıları büyüktür"

Pandemi sürecinde gösterdikleri hassasiyetlerinden dolayı esnaflara teşekkür eden Güney, "Halkımızın bizlere gösterdiği teveccüh enerjimize enerji katıyor ve motivasyonumuzu daha da arttırıyor. İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte esnaflarımızın anlayışla ve hassasiyetle sürece katkıları çok büyüktür. Pandemi sürecinde ortaya koyulan bu birlik ve beraberlik sayesinde başarılı olacağız. Tek duamız ve temennimiz en kısa sürede alınan önlemlere uyarak bu süreci atlatmaktır. ” Dedi.

 

"Hizmetlerin takipçisi olacağız"

İzmit esnafı adına Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını takip edeceğini sözlerine ekleyen Güney, “İzmit Belediyesinin yapmayı planladığı işler için mecliste AK Parti adına destek vereceğiz.İzmit'in hayrına, faydasına ne iş olursa biz hizmete ve desteğe hazırız. Her ne olursa olsun İzmit kaybetsin, sıkıntı çeksin istemiyoruz. CHP yönetimlerinin vatandaş taleplerine karşılık verebilmesini, ihtiyaç olan ve söz verilen işlerin artık programa alınarak acil bir şekilde yapılmasını esnafımızla birlikte bekliyoruz.  Büyükşehir Belediyemizin yapacağı hizmetlerde ise takipçisi esnafımız adına takipçi olacağız. İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız