Güncel

Güvenliğin Arttırılması Amaçlanıyor

Derince ilçesi Çenesuyu Kavşağı’nda araç yoğunluğunun düzenlenmesi ve trafik güvenliğinin arttırılması için kavşak düzenlemesi yapıldı

15 Ekim 2019 Saat: 12:06
Güvenliğin Arttırılması Amaçlanıyor
Güvenliğin Arttırılması Amaçlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan yollarda bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Derince ilçesi Çenesuyu Kavşağı’nda yaşanan trafik yoğunluğunun azalması ve güvenliğin arttırılması amacı ile kavşak düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında kavşakta yeni refüj oluşturulurken mevcut refüjlerde ise genişletmeler yapıldı.

 

D-100 GİRİŞİNE YENİ REFÜJ YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi kent genelinde önemli ulaşım projeleri hayata geçirirken bazı ihtiyaç duyulan noktalarda düzenlemeler yapmayı ihmal etmiyor. Bu noktada Derince Çenesuyu Kavşağı’nda çalışmalar yapıldı. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin özverili çalışması ile yapılan kavşak düzenleme çalışmasında, kavşağın D-100 giriş kısmına yeni refüj inşa edildi. Mevcut olan refüjlerde de genişletme yapıldı. D-100 giriş kısmında da genişletmenin gerçekleştirildiği çalışmalar kapsamında 250 metre karayolu bordürü, 100 refüj bordürü ve 30 metreküp beton malzeme kullanıldı.

 

TRAFİK GÜVENLİĞİNİN ARTTIRILMASI AMAÇLANIYOR 

Derince Çenesuyu Kavşağı’nda özellikle mesainin başladığı ve sona erdiği, sabah ve akşamüstü saatlerinde araç yoğunluğu yaşanıyor. Kavşaktaki refüjlerin küçük olması araçların kavşağa kontrolsüz bir şekilde giriş yapmasına neden oluyordu. Yapılan düzenleme çalışması ile araçların kavşağa daha kontrollü girmesi ve belirli bir düzen içerisinde hareket etmeleri sağlandı. Gerçekleştirilen çalışma ile düzensiz araç yığılmalarının önlenmesi ve yoğunluktan oluşabilecek kazaların önlenerek trafik güvenliğinin arttırılması amaçlanıyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız