koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

Güzel etkinlikler yapılıyor

Amatör olta balıkçılarının ziyaretinde Sevindikli göleti çevresinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Söğüt, “Çehresini güzelleştiriyoruz” dedi

15 Haziran 2022 Saat: 14:15
Güzel etkinlikler yapılıyor
Güzel etkinlikler yapılıyor

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Gebze Sportif Amatör Olta Balıkçılığı ve Su Hayatını Koruma Derneği Onursal Başkanı Hüseyin Mutlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Güney’i ağırladı. Mutlu ve Güney, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e amatör olta balıkçılığına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

GÜZEL ETKİNLİKLER YAPILIYOR

Doğal yaşama büyük önem verdiklerini belirten Başkan Şener Söğüt, “Bu anlamda ilçemizde çok özel ve güzel etkinlikler düzenleniyor. Gerek Sevindikli gerek Sipahiler Göletimiz bu noktada bizler için de önemli. Sadece Kocaeli’den değil, İstanbul ve çevre illerden de hafta sonları bir çok ziyaretçimiz oluyor.

 

DAHA DA GÜZEL OLACAK

Bu noktada bizler de şimdi Sevindikli Göleti’nin çehresini güzelleştirmek için adımlar atıyoruz. Vatandaşlarımızın rahatça oturabileceği dinlenme alanları oluşturduk. 2,5 km’lik su hattı çalışması yapıyoruz. Tamamlandığında daha da güzel hale gelmiş olacak” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız