koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

Hain darbenin 3.yılı

15 Temmuz 2016’da yaşanan hain darbe girişiminde ülkemiz büyük ve korkunç tehdit altında kalmıştı. 16 Temmuz sabahına kadar sürecek etkinlikler Milli İrade Meydanı’nda Demokrasi Nöbeti başladı.

15 Temmuz 2019 Saat: 21:12
Hain darbenin 3.yılı
Hain darbenin 3.yılı

Feyza Bilge Sertel

15 Temmuz 2016’da yaşanan hain darbe girişiminde ülkemiz büyük ve korkunç tehdit altında kalmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sokağa davet etmesinin ardından hain darbeciler emellerine ulaşamadan teslim oldular. O gece yapılan saldırı sonrasında 251 şehit 2 bin 198 gazi verdik. Sabah saatlerinde protokolün Bağçeşme Şehitliği'ni ziyaret etmesinin ardında Milli İrade Meydanı'nda vatandaşlarla bir arada.

SABAHA KADAR

15 Temmuz hain darbe girişiminin üçüncü yıl dönümü anma etkinlikleri Kocaeli Valiliği, Büyükşehir Belediyesi tarafından organize ediliyor. 16 Temmuz sabahına kadar sürecek etkinlikler kapsamında; şehit aileleri ziyaret edilecek, mevlitler okunacak, yemekler dağıtılacak

MEYDANI BOŞ BIRAKMADILAR

15 Temmuz hain darbe kalkışmasına tepki olarak demokrasi nöbeti tutulacak. 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan geceye kadar sürecek olan nöbet için Milli İrade Meydanı’nda toplanıldı. Sabahın erken saatlerinde meydana gelen vatandaşlar akşam saatlerine kadar meydanı boş bırakmadılar. Demokrasi Nöbetine çok sayıda siyasi partiler ve vatandaş akın etti.

PROTOKOL AKINI

Demokrasi nöbetine, Vali Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Milletvekilleri, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Siyasi partilerin belediye başkanları, İl ve İlçe Belediye Başkanları, ve binlerce vatandaş katılım sağladı.

Devamı gelecek..

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız