ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Hakan Çağlayan oğlunu evlendirdi

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Hakan Çağlayan, Antikkapı Restoran'da düzenlenen yoğun katılımlı törenle oğlunu evlendirdi

8 Mayıs 2023 Saat: 19:04
Hakan Çağlayan oğlunu evlendirdi
Hakan Çağlayan oğlunu evlendirdi

Üstlendiği dernek başkanlığı göreviyle Kocaeli'de uzun yıllar EYT’liler için mücadele veren, aynı zamanda Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Derneği Genel Başkan Yardımcısı Hakan Çağlayan, oğlu Ayberk'i evlendirdi. Güzide ve Yakup Oğuz çiftinin kızları Ezgi Nazlıcan ile Çiğdem ve Hakan Çağlayan çiftinin oğulları Ayberk’in düğün töreni, geçtiğimiz akşam Antikkapı Restoran'da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

MİLLET İTTİFAKI LİDERLERİNDEN TELGRAF

Düğün törenine; İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, İYİ Parti Kocaeli milletvekili adayı Pelin Coştur Filiz, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Şişman Merttürk, çok sayıda EYT'li ile ailelerin yakınları katıldı. Ayrıca Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da aileye tebrik telgrafı gönderdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız