Güncel

Hasan Cemil Altınkaya Son Yolculuğuna Uğurlandı!

Kartepe ve Kocaeli’nin tanınmış iş insanlarından Cemil Altınkaya, bugün kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi

25 Mart 2024 Saat: 19:28
Hasan Cemil Altınkaya Son Yolculuğuna Uğurlandı!
Hasan Cemil Altınkaya Son Yolculuğuna Uğurlandı!

Hasan Cemil Altınkaya, Kartepe ve Kocaeli'nin tanınmış iş dünyası figürlerinden biri olarak biliniyordu. KOTO Meclis üyesi olan Altınkaya, bugün gerçekleştirilen cenaze namazının ardından defnedildi.

KARTEPE'DE ÜZÜCÜ VEDA

Kartepe ve Kocaeli'de sevilen bir isim olan Cemil Altınkaya, 23 Mart 2024 akşamı evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 50 yaşında vefat eden Altınkaya'nın ölümü sevenlerini yasa boğdu.

AHDE VEFA

Altınkaya'nın cenazesi öğle namazının ardından Kartepe Köseköy Merkez Caminden kaldırıldı. Cenazeye sevenleri, dostları ve iş arkadaşlarının yanı sıra Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, AK Parti Kocaeli Milletvekillerinden Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, CHP Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, DEVA İl Başkanı Zeynep Sudan, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, Yin Yapı Lojistik Şirketi sahibi Yaşar Yinelek de katıldı. Cenaze namazının ardından Altınkaya, Köseköy Merkez Mezarlığı'na defnedildi.

Kocaeli Bizimşehir Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

HABER: FUNDA KOLUTEK

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız