Güncel

HAYDAR AKAR PARMAK SALLADI

CHP İl Danışma Toplantısında konuşan eski Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, adaylık sürecinde örgütün kendisini yalnız bıraktığını ve kimsenin kendilerine abilik yapmadığını dile getirdi.

2 Kasım 2019 Saat: 17:18
HAYDAR AKAR PARMAK SALLADI
HAYDAR AKAR PARMAK SALLADI

CHP İl Danışma Toplantısında Sabancı Kültür Merkezi’nde devam ediyor. Mecliste konuşan eski Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, adaylık sürecinde örgütün kendisini yalnız bıraktığını ifade etti.

Yakup Törk konuşmasında, “31 Mart’ı hepiniz yaşadınız. Ben partimi ilk defa bu seçimlerde derli toplu gördüm. Ama bunu Kocaeli’de görmedim. Biz Büyükşehir adayı çıkaramayacak kadar küçük bir örgüt değiliz. Darıca’da seçim alamaya o kadar yakındık ki ne yazık bir büyükşehir adayının bize abilik yaptığını görmedik. Birçok ilçede referandumdan daha fazla oy aldık. Aday belirlemede hatalar yapıldı. Büyükşehir adayımız olsaydı İzmit’in yanına Darıca’yı eklemiştik. Adaylar resmileşmeden önce, Sayın başkanımız beni aradı Darıca’nın adayı sensin dedi, sonra bir ay beklettiler. 1 Ay boyunca insanlara Darıca’da adayın netleşmesini bekledi. Beni niye beklettiler hala merak ediyorum’’ ‘’bana aday olacaksın dediler bir ay beklettiler’’ deyince CHP Kocaeli Milletvekili  Haydar Akar, Törk'e hayır gibisinden parmak salladı.

SESİMİZ GELMİYOR MU?

Partim için gece gündüz mücadele ettim diyen Törk, “Özellikle AKP seçmenin birçok oyunu aldım. CHP’nin oyu 22 bindi 56 bine yükseldi. Önümüzdeki kongre sürecinde birbirimizi yok etmeden, partimize emek verecek iyi bir yapılanma ile yoluna devam etmesini diliyorum. Darıca uzak bir ilçe, bizim sesimiz gelmiyor mu. Örgütümüz sahiplenseydi şuan Fatma hanımın yanında Darıcada olacaktı.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız