Güncel

Haydi İzmit! Depremzede kardeşlerimiz çadır desteklerinizi bekliyor

İzmit Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ‘Sizi en iyi biz anlarız’ diyerek kardeş elini deprem bölgesine uzatan İzmit halkından, bölgede ihtiyaç duyulan çadır için destek çağrısında bulundu

3 Mart 2023 Saat: 14:40
Haydi İzmit! Depremzede kardeşlerimiz çadır desteklerinizi bekliyor
Haydi İzmit! Depremzede kardeşlerimiz çadır desteklerinizi bekliyor

Depremin ilk gününden itibaren depremzedeler için başlattığı yardım kampanyası kapsamında kendi imkanlarının yanında İzmit halkının bağışladığı malzemeleri deprem bölgesine gönderen İzmit Belediyesi, Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta da çadırkent çalışmalarını sürdürüyor. İzmit Belediyesi İzmitlilere gıda ve giyecek yardımlarının yanı sıra bölgede bulunan çadır ihtiyacı için çağrıda bulundu.

 

ÇADIR BULAMAYAN İNSANLAR VAR!

İzmitlilere çağrıda bulunan Başkan Hürriyet; “Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 kenti etkileyen depremlerin ardından 25 gün geçmesine rağmen, halen daha sağlıklı çadır imkanı bulamayan insanlar var. Deprem bölgesindeki tüm olumsuz koşullarda muşambadan derme çatma yerlerde yaşam mücadelesi veren insanlar, bizim insanlarımız, bizim kardeşlerimiz.

 

“BU ACIYI ÇOK İYİ BİLİYORUZ”

Deprem felaketinin ne demek olduğunu iyi bilen İzmit halkı olarak çadır bulamamanın ne denli acı olduğunu da çok iyi biliyoruz. İşte bizler de İzmit Belediyesi olarak çadır temin edilebilmesi için tüm İzmitli yardımseverlerden destek bekliyoruz. Çadır temini için yardımlarınızı Yunus Emre Kültür Merkezi'mize getirebilir ya da detaylı bilgi için; 0538 095 84 76 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Haydi İzmit! Depremzede kardeşlerimiz çadır desteklerinizi bekliyor.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız