ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

"Haydi Kocaeli kan ver hayat kurtar"

Gaziantep dernekler konfederasyonu üyeleri Kızılay kan bağışı için kampanya yapacak 13 Kasım cumartesi günü başlayacak kampanya için başkan Özaygut Tüm Gazianteplileri kan vermeye davet etti.

11 Kasım 2021 Saat: 22:51
Haydi Kocaeli kan ver hayat kurtar
"Haydi Kocaeli kan ver hayat kurtar"

"Haydi Kocaeli  kan ver hayat kurtar" sloganı ile İnterteks fuar alanı otoparkına gelecek olan Kızılay tırı burada kan bağışı yapmaya gelenleri karşılayacak, düzenlenen kampanyaya, Gaziantep dernekler konfederasyonu üyeleri ve vatandaşların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

 

Etkinlikte kan verecek olan Gaziantep dernekler konfederasyonu Başkanı Hasan Özaygut , sosyal sorumluluğun yanı sıra insani bir görev olan kan bağışının hem sağlık hem de kana ihtiyaç duyanlar açısından önemli olduğunu ifade etti. Özaygut, vatandaşları düzenli kan bağışında bulunmaya davet etti. Türk Kızılay’ın da hem iyi hem de kötü günde vatandaşların yanında olduğunu dile getirdi


Etkinliğin gün boyu devam edeceğini belirten Özaygut, isteyenlerin diğer günlerde yürüyüş yolundaki  kan verme noktasından bağışta bulunabilecekleri belirtildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız