ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Hayrettin Ünlü’den Çetin Sarıca’ya: Çok gerginsin, sebebini de biliyorum

İzmit Belediyesinin mayıs ayı meclis toplantısının ikinci oturumu bugün gerçekleştirildi

10 Mayıs 2023 Saat: 18:46
Hayrettin Ünlü’den Çetin Sarıca’ya: Çok gerginsin, sebebini de biliyorum
Hayrettin Ünlü’den Çetin Sarıca’ya: Çok gerginsin, sebebini de biliyorum

2022 yılı kesin hesaplarının görüşüldüğü meclis toplantısına Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet katılmazken meclis başkanlığını Çetin Sarıca yaptı. Bugün gerçekleştirilen toplantıda kesin hesap tablosunun okunmasının ardından söz alan AK Partili Meclis Üyesi Hayrettin Ünlü, kürsüye çıkarak konuştuğu sırada Çetin Sarıca ile arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

HÜRRİYET KATILMADI

2022 yılı kesin hesabı oy birliğiyle kabul edilirken meclis toplantısına belediye başkanının katılmayışını eleştiren Hayrettin Ünlü ile Çetin Sarıca arasında şu diyalog gerçekleşti:

MECLİSTE YOK

Hayrettin Ünlü: Bu belediyenin bir belediye başkanı var. Kesin hesapların olduğu bir mecliste halkın seçtiği bir belediye başkanı mecliste var mı? Yok.

Çetin Sarıca: Ne alakası var? Şu an bunun konuyla ne alakası var?

KİME SORACAĞIZ BUNLARI?

Hayrettin Ünlü: Gerilme, Gerilme. Niye geriliyorsun ki? çok gerginsin. Gergin olmana gerek yok. Gergin olmanın sebebini de biliyorum. Burada meclis üyeleri bir yığın önerge sunuyor, cevap veremiyorsunuz. Belediyenin borçları geldiğinden bugüne üç kat artmış. Son 6 aydır bu belediye krediler çekiyor, yerler satıyor. Hadi halkın seçtiği belediye başkanının meclise saygısı yok, halka da mı saygısı yok? Biz kime soracağız bunları?

KANUN BELLİ

Çetin Sarıca: Kanun net. Sunulan önergelerin de yüzde 97’sine cevap vermişiz. Meclis nasıl yönetilir bellidir. Meclisin yönetimi de tek kişiye endeksli değildir.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız