ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

HDP'li Gergerlioğlu’na mahalleliden sert tepki

HDP Kocaeli Milletvekili ve Yeşil Sol Parti 1.sıra Kocaeli milletvekili adayı Ömer Faruk Gergerlioğlu partililerle birlikte İzmit Kuruçeşme merkezde seçim çalışması yapmak istedi

1 Mayıs 2023 Saat: 16:43
HDPli Gergerlioğlu’na mahalleliden sert tepki
HDP'li Gergerlioğlu’na mahalleliden sert tepki

Kuruçeşme merkezde esnafları gezmek isteyen Gergerlioğlu ve arkadaşlarına, bölgede esnaflık yapan Kuruçeşmeliler Derneği Başkanı Gökhan Akkaya ve arkadaşları tepki gösterdi.

“ARKANIZI KİME YASLIYORSUNUZ?”

Herhangi bir fiili müdahale ya da gerginlik olmadı ancak Akkaya peşlerinden gittikleri Gergerlioğlu’na, “Arkanızı kime yaslıyorsunuz sayın vekilim açıklayın. Bu vatanı bırakmayız sizlere” diye seslendi. Bölge sakinleri, “Mahalleli olarak kavga etmedik ama dolaşmalarını istemiyoruz. Müdahale yok ama demokratik olarak protesto ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“İSTEMEDİĞİMİZİ SÖYLEDİK”

Gergerlioğlu ve YSP’liler daha sonra Kuruçeşme Polis Merkezine sığınmak zorunda kaldı. Dernek başkanı Gökhan Akkaya daha sonra karakol önünde açıklama yaptı ve şunları söyledi: “Arkadaşlar şu an Yeşil Sol Parti amblemi altında Kuruçeşme’de propaganda yapmaya çalışan Gergerlioğlu ve yandaşlarını Kuruçeşmeli vatandaşlar olarak bu mahallede istemediğimizi söyledik.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız