Güncel

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Nurullah Özer Kocaeli Otizmli Çocuklar Derneği’nin (KOÇ-DER) yeni seçilen yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu

5 Kasım 2021 Saat: 10:59
“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”
“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”
2009 yılında İlkin Kılıçaslan başkanlığında kurulan KOÇ-DER geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği kongre ile yeni yönetimini belirledi. Hüseyin Necdet Gümüş’ün başkan seçildiği KOÇ-DER’i ziyaret eden İzmit Belediyesi koordinatörü Nurullah Özer, KOÇ-DER Başkanı Hüseyin Nevdet Gümüş ve yeni yönetime İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamını ileterek başarı dileklerinde bulundu.
“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”
KOÇ-DER Başkan Yardımcısı Sevdiye Fidan ve Dernek Saymanı Fikriye Sarı’nın da hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında İzmit Belediyesi ile KOÇ-DER’in hangi konularda işbirliği yapabileceği değerlendirildi. İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Nurullah Özer ziyarete ilişkin olarak, “KOÇ-DER’in çalışmalarının takip ediyoruz ve yanınızdayız. İzmit Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız