ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

HERKESİ PARMAĞINDA OYNATIYOR

İyi Parti Körfez İlçe Başkanlığı’nın 3. Olağan Kongresi bugün Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşiyor. 3 Güçlü Körfez’in tanınan ve dinamik isimlerinin adaylığı ilçeyi oldukça hareketlendirdi.

4 Aralık 2022 Saat: 14:07
HERKESİ PARMAĞINDA OYNATIYOR
HERKESİ PARMAĞINDA OYNATIYOR

HABER: FEYZA BİLGE SERTEL

İYİ Parti Genel İdare Kurulu, 2023’te yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde teşkilatların yenilenmesi için kongre kararı aldı. 6 Kasım tarihinde İYİ Parti’nin delege seçimlerinin bitmesinin ardından kongre heyecanı başlamıştı. Kongresini en son yapan Körfez ilçesinde 3 aday olması ile çok ciddi bir hareketlilik var.

 

İyi Parti Körfez İlçe Başkanlığı’nın 3. Olağan Kongresi bugün Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşiyor. Kongrede ilçe başkanlığı için mevcut başkanı Mehmet Candemir’in yanı sıra geçmiş dönem ilçe başkanı Cahit Sürüm’ün başkan vekilliğini yapan Ayşegül Dinç ve Partinin kurucu ilçe başkanlığını yapmış İbrahim Ömer Toyran yarışacak. 3 Güçlü Körfez’in tanınan ve dinamik isimlerinin adaylığı ilçeyi oldukça hareketlendirdi.  

 

ADAY OLSAYDIM TARAF TUTARDIM

Kongre’de konuşan İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, ‘’Kongrelerimiz sona ererken Körfez gibi güzel bir ilçemizde 3 tane adayımız var, 3’üde birbirinden güzel, kendilerini partiye adamış arkadaşlarımız, medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Körfez gibi hareketli ilçemizde adaylarımız arasında taraf tutamıyorum. Bu dönem yine il başkanlığına aday olsaydım taraf tutardım ama aday değilim o yüzden gönlüm rahat gözüm arkada değil. Türkiye’nin artık değişim istiyor, bunu istediğini gittiğim her ortamda görebiliyorum. Ayrım yapmayacağım çok güzel bir ittifakımız var, Cumhuriyet Halk Partisi’de artık bir iktidarlık istiyor, bunu görebiliyoruz. 6’lı masa hakkında yorum yapmıyorum ne kadar doğru bir karar olduğunu yaşayıp göreceksiniz, 5 yıl sonra Türkiye’de ilk defa bir seçim olacak, hep sayın cumhurbaşkanımızın kararı ile erken yapılmıştı. Bu seçimde benim başkanlığımın dönemine denk geldi. Cumhurbaşkanımız öyle bir alıştı ki tek başına, parmağıyla Türkiye’yi yönetmeye hep kendi ve kendi partisinin isteklerini gerçekleştirmeye bu böyle devam edecek. Artık Türkiye’nin hak ettiği bir Cumhurbaşkanı istiyoruz, adı ne olursa olsun 6’lı masadan 13. Cumhurbaşkanı çıkacağına çok eminiz’’ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız