ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Hodri Meydan'da yeniden Haluk Bozo

Hodri Meydan'da başkanlık döngüsü... Ferhat Uzun'un görevi bırakmasının ardından boşta kalan Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanlığı'na yeniden Haluk Bozo geldi

26 Nisan 2023 Saat: 17:27
Hodri Meydanda yeniden Haluk Bozo
Hodri Meydan'da yeniden Haluk Bozo

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanlığı'ndan 17 Ocak 2023 tarihinde istifa eden Haluk Bozo'nun ardından Ferhat Uzun görevi devralmıştı. Ferhat Uzun'un yeşil siyahlı yönetimle yıldızı bir türlü barışmamış ve başkanlık görevini 13 Nisan'da bırakmıştı. Aradan 2 hafta geçti, başkanlık adına bir çok isim dile geldi ancak bir önceki başkan Haluk Bozo görevi yeniden devraldığına dair bir açıklama yaptı. Hodri Meydan grubunun sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşım şu şekilde: 

GÖREVİ DEVRALDIM

“Geçtiğimiz 3 ay boyunca yaşanan belirsizlikler, gazetelerde çıkan haberler ve tribünümüzün son dönemde yaşamış olduğu dalgalanmalar bizleri bu açıklamayı yapmaya itmiştir. Bu tribün çok cefalar çekmiş, zor dönemlerden geçmiş ama hiç bir zaman benliğini kaybetmemiştir. Bu günden itibaren şahsım Haluk Bozo olarak eski tüfeklerde yer alan abi ve kardeşlerimle birlikte yapmış olduğum görüşmeler sonucunda tribündeki belirsizliği ortadan kaldırmak ve birlikteliği yeniden sağlamak adına bu kutlu görevi tekrardan devralmış bulunmaktayım.

GERİ DÖNÜYORUM

Medyada yer alan haberlere son vermek adına şunu söylemek isterim ki Soner Öztürk ve ailesi bu tribün için çok mücadele etmiş, hiç bir zaman menfaat gözetmemiş, kişiler arasında yaşanan tartışmalara son vermiş, kalpten bağlı olduğumuz Kocaelispor armasını omuz omuza ve kardeş kardeşe destekleyebilmek adına elinden gelen tüm mücadeleyi vermiş ve bunda da başarılı olmuştur. Emeklerini hiç bir zaman unutamayız, unutmayacağız. Görevime devam ederken tarafıma yazılan eleştirileri her zaman saygıyla karşıladığım gibi Kocaelisporun menfaatlerini düşünerek görevimden ayrılmıştım. Lakin son dönemlerdeki belirsizliği bitirmek ve düzensizliğe son vermek adına eski tüfeklerde bulunan abi ve kardeşlerimle birlikte görevime tekrardan geri dönüyorum.

BİRLİKTE, OMUZ OMUZA

Bu günden itibaren Kocaelisporumuzun şampiyonluklarını sizlerle birlikte omuz omuza kutlamak, abi ve kardeşlik çerçevesinde sadece renkleri desteklemek adına ilk günkü hevesle görevime kaldığım yerden devam edeceğim. Bu münasebetle Pazar günü tüm şehri maratonun ortasında şampiyonluk yolunda Kocaelisporumuza destek olmaya davet ediyorum. Ağlarsa Hodri Meydan Ağlar Gerisi Yalan Ağlar!”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız