Güncel

Hürriyet: 5 yıl boyunca ranta değil, halkımıza çalıştık

Mehmet Ali Paşa Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Hürriyet, 5 yıl boyunca hayata geçirdiği projeleri anlatarak, “5 yıl boyunca ranta değil, halkımıza çalıştık” dedi

27 Mart 2024 Saat: 18:52
Hürriyet: 5 yıl boyunca ranta değil, halkımıza çalıştık
Hürriyet: 5 yıl boyunca ranta değil, halkımıza çalıştık
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, her akşam farklı mahallelerde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Mehmet Ali Paşa Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Hürriyet, vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını dinledi. Başkan Hürriyet, göreve geldiğinden bu yana ‘Ranta değil, halka hizmet’ anlayışıyla hayata geçirdiği projelerini anlattı. 
 
“BORÇ ORANINI DÜŞÜRDÜK”
 
Başkan Hürriyet, “Göreve geldiğimizden bu yana ranta değil halkımıza çalıştık. Eksiğimiz mutlaka vardır ama vicdanen rahatız. Yüzde 80 borçlu devraldığım belediyenin borç oranını yüzde 40’a kadar düşürdüm. Geçmiş dönemden kalan borçları ödedim. Çok şükür kredi kullanmadan öz kaynaklarımızla ödedik. Kreşlerimiz, yaşam merkezlerimiz, kütüphanelerimiz, aşevimiz ve çok daha fazlasını hayata geçirmeyi başardık. 
 
“5 YILDIR MÜCADELE EDİYORUZ”
 
Birçok bölgeyi altyapısıyla birlikte yeniledik. Hem de kıt kaynaklarla yeniledik. Tüm kamyon ve iş makinalarını satın almayı başardık. Bir tane bile makam aracı yok, özel şoför yok. Biz rantı ve israfı engellemek için 5 yıldır mücadele ediyoruz. Mecliste çoğunluğun olmaması bizlere zaman ve para kaybettirdi. Bundan sonra meclis çoğunluğu ile birlikte yolumuza çok daha güçlü devam edeceğiz. 
 
“5 YILI ÇALIŞARAK VE DÜRÜST BİR ŞEKİLDE GEÇİRDİK”
 
20 yıl boyunca bu kentin yönetenler yürüyüş yolunun bir çiçeğini bir taşını bile değiştirmediler. İzmit Belediyesi sayesinde işçilerine zam vermeye başladılar. Biz teleferik dedik, teleferik yaptılar. Biz Fethiye Caddesi dedik apar topar yürüyüş yolunu yenilediler. Bu 5 yılı gerçekten çalışarak ve dürüst bir şekilde geçirdik” dedi. 
 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız