Siyaset

Hürriyet: Büyükşehir'i ya alacağız ya alacağız

Fatma Kaplan Hürriyet zafer kutlamaları için Belsa'nın önünde dev kalabalığı selamladı. Hürriyet, "5 yıl sonra and olsun bu Büyükşehiri de alacağız" dedi

1 Nisan 2024 Saat: 07:11
Hürriyet: Büyükşehiri ya alacağız ya alacağız
Hürriyet: Büyükşehir'i ya alacağız ya alacağız

31 Mart yerel seçimlerinde gayri resmi sonuçlara göre büyük bir fark ile  tekrardan başkan seçilen Fatma Kaplan Hürriyet, seçim zaferini İzmitlilerle birlikte Belsa önünde kutladı.

MECLİS ÇOĞUNLUĞU DA BİZİM OLDU

Binlerce İzmitlinin katılım gösterdiği zafer kutlamasında Hürriyet;" Halkımız bu kente rant uğruna zarar verenlere güzel bir tokat attı. Biz sosyal belediyeciliği ilke edinmiş dürüst insanlar 5 yılda milletimize hizmet etme adına var gücümüzle çalıştık. Biz ranta karşı halkın insanıyız dedik. Var gücümüzle çalıştık. İzmiti hep birlikte gülümsettik. Oyumuzu daha da arttırdık. İki katına çıkardık. Çok şükür meclis çoğunluğu da bizim oldu. Tüm Türkiye'de kıpkırmızı bir harita çıkardık.

BÜYÜKŞEHİR'İ YA ALACAĞIZ YA ALACAĞIZ

Yıllar sonra artık Türkiye'de birinci partiyiz. Bu zafer emeklilerin, gençlerin, kadınların zaferi. Derince gülümsedi, Karamürsel gülümsedi inşallah Körfez'de gülümseyecek. Daha büyük bir hedef koyuyoruz. İzmit gülümsedi Kocaeli'de gülümseyecek. 5 yıl boyunca uyumayacağız, dinlenmeyecegiz, var gücümüzle çalışacağız. 5 yıl sonra and olsun bu Büyükşehir'i de ya alacağız ya alacağız" dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız