ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Hürriyet’in seçim bürosunu Karamollaoğlu açacak!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in, 14 Mayıs genel seçimlerine CHP örgütleriyle birlikte hazırlanmak yerine bağımsız hareket etmesi parti içinde çok tartışılıyor

4 Mayıs 2023 Saat: 10:22
Hürriyet’in seçim bürosunu Karamollaoğlu açacak!
Hürriyet’in seçim bürosunu Karamollaoğlu açacak!

Sadece muhalefetle değil her fırsatta kendi örgütüyle de didişen Başkan Hürriyet, İzmit eski ilçe başkanı Hakan Çakar ile sık sık çatışma yaşamış, Bülent Sarı’nın CHP il başkanı olmaması için genel merkezde çokça temaslarda bulunmuştu. 

KENDİ İL BAŞKANINA “KÖSTEK OLMAYIN YETER” DEDİ

CHP’li belediye başkanı, CHP il başkanına, CHP il başkanlığı makamında, tam 23 CHP il yöneticisi ve meclis üyesinin önünde “Sizden destek istemiyoruz, köstek olmayın yeter” demiş ve herkesi şok etmişti. Ardından Gökhan Darcan, İzmit İlçe Başkanı olmasın diye mücadele etti. Ardından Harun Yıldızlı, CHP’nin milletvekili aday listesine girmesin diye mücadele etti ama olmadı.

ÖRGÜTÜNE HABER VERMEDEN OFİSLER KİRALADI

Parti örgütüyle sürekli didişen, anlamsız bir güç mücadelesine giren Hürriyet, seçimlere partisinin SKM organları, il ve ilçe örgütleriyle hazırlanmak yerine kendi başına hareket etmeye başladı. Örgütüne, il ve ilçe başkanlarına haber vermeden Kemal Kılıçdaroğlu Seçim Ofisleri kiralamaya başladı. 

GENEL BAŞKANLARA ÇALIŞIYOR

İşte o yerlerden biri Ankara Caddesinde, MHP il binasının karşısında yer alan bina oldu. Binaya büyük bir Kılıçdaroğlu posteri asıldı, camları “sana söz” sloganlarıyla giydirildi. Ve açılış için yine bir genel başkan ayarlandı. Kendi örgütüyle kavgalı olan ancak Millet İttifakı genel başkanlarına yakın durmaya çalışan, onları sürekli olarak İzmit’e davet eden Hürriyet, bu kez Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ağırlayacak.

BU KEZ KARAMOLLAOĞLU GELECEK

Alemdar Caddesi üzerindeki Kılıçdaroğlu İzmit Seçim Ofisinin açılışını, Saadet Lideri Temel Karamollaoğlu yapacak. Millet İttifakının seçimleri kazanması halinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağı açıklanan Karamollaoğlu, yarın (5 Mayıs Cuma günü) ilimize gelecek ve saat 19.00’da seçim ofisinin kurdelesini kesecek. 

SADECE BABACAN KALDI

Hürriyet, Millet İttifakı partilerinden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu bugüne kadar özel olarak ağırlayamamıştı. Ağırlamadığı tek isim Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan kaldı. Bakalım Hürriyet, Babacan’a yönelik önümüzdeki günlerde özel bir davette bulunacak mı?

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız