Güncel

Hürriyet Tarihi Kentler Birliği’nde komisyon üyeliğine yeniden seçildi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Tarihi Kentler Birliği’nin Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliğine oybirliğiyle yeniden seçildi

22 Mayıs 2025 Saat: 09:23
Hürriyet Tarihi Kentler Birliği’nde komisyon üyeliğine yeniden seçildi
Hürriyet Tarihi Kentler Birliği’nde komisyon üyeliğine yeniden seçildi
Yağız kebap
Tarihi Kentler Birliği’nin Olağan 1. Birlik Meclisi Toplantısı, “Milli Mücadele Rotası Kongresi” kapsamında Konya’nın Akşehir ilçesinde gerçekleştirildi.  Türkiye’nin dört bir yanından belediye başkanları ve yerel yöneticilerin katıldığı toplantıda, birliğin yeni dönem çalışmaları şekillendirilirken b, komisyon üyelikleri de yeniden belirlendi. 
HÜRRİYET YENİDEN SORUMLULUK ÜSTLENDİ
Toplantıda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Tarihi Kentler Birliği’nin Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliğine oybirliğiyle yeniden seçildi.  Daha önceki dönemde de aynı komisyonda görev alan Başkan Hürriyet, yerel yönetim tecrübesi ve mali disiplindeki kararlı duruşuyla birliğin en önemli komisyonlarından birinde yeniden sorumluluk üstlenmiş oldu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız