ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

"Hürriyet'e siyasi linç yapılıyor"

Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, yaşanan köpek ölümlerinin ardından açıklama yapan ve lince maruz kaldıklarını belirten İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e destek verdi. Mutlu, “Vurun Fatma'ya kampanyası siya

15 Aralık 2020 Saat: 11:14
Hürriyete siyasi linç yapılıyor
"Hürriyet'e siyasi linç yapılıyor"

Yahyakaptan Mahallesi’nde geçtiğimiz Cuma günü yaşanan köpek ölümlerinin ardından kamuoyunda zor günler geçiren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu destek çıktı. Sosyal medya hesabından mesaj yayınlayan Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, İzmit Belediye Başkanı Hürriyet'e siyasi linç yapıldığını vurguladı.

“VURUN FATMA’YA”

Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Hürriyet’e şu sözlerle sahip çıktı, "Kayyum atamalı, hatta kelepçe takıp Silivri'ye tıkmalı. Nereye vardırdınız işi. Bu hazin sonu hiçbir insan istemez. Canlıya acıyalım, köpeğe acıyalım ama insaf ki insaf, insana da acıyalım. Vurun Fatma'ya kampanyası siyasi bir linçtir. Bu tür olayları kimse siyaseti için istismar etmesin." dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız