Güncel

İbrahim Altınoğlu ebediyete uğurlandı

Genç Parti Kocaeli İl Başkanı İbrahim Altınoğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Altınoğlu'nun cenazesi, Fevziye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi

2 Haziran 2023 Saat: 18:56
İbrahim Altınoğlu ebediyete uğurlandı
İbrahim Altınoğlu ebediyete uğurlandı

Kocaeli’nin tanınan isimlerinden Genç Parti İl Başkanı İbrahim Altınoğlu, geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti. Uzun yıllardır partisinin il başkanlığı görevini sürdüren ve 14 Mayıs seçimlerinde partisinden Kocaeli milletvekili adayı olan Altınoğlu, aynı zamanda Sanat ve Kültür Faaliyetleri Araştırma ve Geliştirme Derneği (SAKÜL) Başkanlığı görevini de yürütüyordu. Altınoğlu için bugün ikindi namazının ardından Fevziye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Cenaze törenine; İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Fikri Işık, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Altınoğlu ailesinin sevenleri katıldı. Altınoğlu'nun cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız