koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

İlimtepe bu proje ile canlanacak

Körfez İlimtepe Mahallesi yapılan projelerle hareketlenmeye başladı. Belediye tarafından yapılan iş merkezi ve bu mahallenin nüfusunun artmaya başlaması yatırımcıları da çekmeye başladı.

2 Aralık 2020 Saat: 10:11
İlimtepe bu proje ile canlanacak
İlimtepe bu proje ile canlanacak

İlimtepe Mahallesi girişinde Bim Market ve Elmas Kebap Salonu yanında yer alan boş arsada başlayan iş merkezi inşaatı, bölgenin daha da hareketlenmesini sağlayacak.

Genç inşaatçı Özkan Armutlu’nun sahibi olduğu Armutlu Emlak ve Gayrimenkul Danışmalık Hizmetleri tarafından başlatılan çalışmalar tamamlandığında 2 katlı, 7 dükkanlı bir bina tamamlanacak.

Mayıs ayına kadar tamamlanacak olan inşaatın teslim edilmesiyle bölgeye hizmet edecek olan yeni iş yerleri devreye girecek. Kuzey Anadolu Otoyolunun açılmasıyla hareketlenen bölgede, İlimtepe’nin yatırım için en uygun alan olduğunu söyleyen Özkan armutlu, “Körfez’e ve bölgeye yatırım yapılmalı. Konumu ve ulaşıma elverişli coğrafi yapısıyla bu bölge, İstanbul ve Gebze’den gelecek olan yatırımcıların göz bebeği konumunda. Önemli avantajları olan bu bölge yatırımlar için tercih edilmelidir. Bu bölgede parsellerin tamamı müstakil tapulu, bölgede malik sayısı hızla artmaktadır, kadastro ve ölçümler tamamlanmıştır, çıkan imarlar konut imarlı olmaktadır, 3. Boğaz köprüsü güzergahında yer almaktadır, otoban giriş-çıkışı verilmiştir, sanayi, liman, metropol ve eğitim alanlarına yakınlığı, mahalle statüsü için de olması buradaki yatırıma açık arsaları cazip hale getirmiştir. Bölgenin 18 kilometre uzunluğunda bir sahil şeridine sahip olması, TEM Otoyolu, D-100 Karayolu ve demiryollarına  çok yakın olmasının avantajı büyüktür. Bölge Endüstriyel ve kentsel gelişmeye, yoğun olarak nüfus artışına sahiptir.Yatırım yapmak ve yanılmamak için Armutlu Emlak Gayrimenkul ile iletişime geçilmesi halinde uzman ekibimizle yön gösterebiliriz. Körfez’de, İlimtepe ve bölgesinde ki alanlara ciddi bir yatırım akışı var. Gebze ve çevresinde işyeri olanlar konut için bu bölgeleri tercih etmekteler. Uzman bir emlak konusunda danışmanlık hizmeti almak isteyen yatırımcılar ve vatandaşlar bizimle irtibata geçebilirler” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız