Güncel

İLK DEFA TV 262'YE ANLATTI...

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım TV 262 ekranlarında bir müptezelin kendisi yokken evini bastığını açıkladı.

6 Eylül 2022 Saat: 00:21
İLK DEFA TV 262YE ANLATTI...
İLK DEFA TV 262'YE ANLATTI...

AK PARTİ’YE YILDIRIM DÜŞTÜ
EVİMİ BASTILAR, EŞİMİ TEHDİT ETTİLER
TEŞKİLATTAN KİMSE GEÇMİŞ OLSUN DEMEDİ
ARTIK ABİ-KARDEŞLİK YOK
HİÇ BİRİNE DEĞER VERMEYECEĞİM
BU SAATTEN SONRA SUSMAYACAĞIM
PARTİMDEN DIŞLAMAYA ÇALIŞIYORLAR
MIZRAK ÇUVALA SIĞMIYOR
HEPSİNİN İSİMLERİNİ VERİRİM

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım TV 262 ekranlarında bir müptezelin kendisi yokken evini bastığını açıkladı. Yıldırım il, ilçe teşkilatları, milletvekilleri dahil kimse tarafından geçmiş olsun demediğini belirterek çok sert konuştu

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’dan kendi teşkilatına çok sert açıklamalar geldi. Tv 262 ekranlarında İbrahim Elgin’in programına konuk olan Yıldırım, programdan 24 saat önce ilçede herkes tarafından tanınan bir müptezel olan İ.T’nin kendisi evde yokken uyuşturucu madde kullanmış bir şekilde evine baskın yaptığını söyledi. Kapıyı açan hanımını, ‘İsmail nerede, hesap kesmeye geldim’ diyerek tehdit eden İ.T.’nin emniyet tarafından gözaltına alındığını belirten Yıldırım, ‘Karamürsel’de herkes tarafından duyulan bu olay sonrasında ne il, ne ilçe, ne milletvekilleri, ne kadın ve gençlik kolları, ne meclis üyeleri teşkilatımdan hiç kimse beni arayıp geçmiş olsun bile demedi’ şeklinde konuştu.
BENİM İÇİN DÖNÜM NOKTASI
Olaydan hemen sonra Kocaeli Valisi ve emniyet müdürü tarafından arandığını belirten Yıldırım, ‘Bu olay benim için bir dönüm noktasıdır. Sayın cumhurbaşkanımızın neferi olmaktan her zaman onur duyuyorum. Bugüne kadar bu partinin yüzünü kızartacak hiçbir şey yapmadım. Her girdiğim seçimde bu partiye Karamürsel olarak büyük bir çoğunlukla destek verdik. Kırk sene sonra 2014 yılında Karamürsel'de bir iktidar partisi seçim kazandı. Tam kırk sene sonra Karamürsel’de iktidar partisinin bir belediyesi oldu’ şeklinde konuştu. Yıldırım’ın şok etkisi yapan konuşmasının özeti şu şekilde;
ARTIK DEĞER VERMİYORUM
Daha önceki ilçe başkanlarıma, ilçe yönetimlerime hep değer verdim. Bu yönetime de değer vermeye çalıştım. Ama görüyorum ki benim verdiğim değerini anlamadılar. Ne de bu değeri layıklar. Bu saatten sonra değer vermeyeceğim. Bu sözlerimi buradan söylüyorum; il başkanıma, il yöneticilerime, milletvekillerime benim artık Karamürsel'de bu yapıda olduğumu bilsinler. Ben o şahıslarla bir daha bir araya gelmeyeceğim. Hatta benim başıma gelen olaylardan belki de keyiflenenler oldu. Yalnız ben çok kızgınım. Kelimeleri çok nezaketle seçmeye çalışıyorum şu anda. Karamürsel'deki sokaktaki çocuğun bile konuştuğu bütün esnafların konuştuğu, her şeyin duyulduğu bu pozisyonda olmak istemezdim.
BU SAATTEN SONRA BENİ ARAMASINLAR
Kimse bundan keyif almasın. Biz mücadelemizi yaparız. Dışarıdan yapmayız. Partimize zarar getirecek bir şey yapmayız. Ama parti içinde bundan sonra mücadele edeceğim. Yani yaşadığımız olay kolay bir olay değil. Yani bir erkek olarak yani bırakın belediye başkanlığı, bir erkek olarak çok ağır bir olay. Hala olayın iyi bir tarafındayım, belki duyulmadı. Ama bu saatten sonra da beni aramasınlar. Gerekirse kamuoyuna konuşacağım ne hataların yapıldığını. Bu saatten sonra bir beklentimiz olamaz. Biz ancak görev verilirse görevini yerine getiririz. Bir görev tevdi edilirse o görevi de gerekli görülürsek kabul ederiz. Ha ne yapacağımı da Allah biliyor. O başka bir şey.
KİMSEYİ İDARE ETMEYECEĞİM
Artık mızrak bu çuvala girmez. Ha beni dinlemek isteyen varsa da yetkili arkadaşlardan, büyüklerimden, istedikleri yere çağırsınlar. Bugüne kadar ben onlara bir şey anlatmaya çalıştığımda ‘Sen abisin’ dediler, hep idare ettim. Ama bu saatten sonra idare filan etmeyeceğim. Abinin kardeşliğin olduğu yerde vardır. Ben halkımın zaten kardeşiyim, evladıyım. Asla halkımla alakalı söylemiyorum. Beni partiden dışlamaya çalışanlara, bu partinin kenarında görenlere, bu partinin belediye başkanı olarak görmeyenlere sesleniyorum. O zümre kendini çok iyi biliyor. Beni kızdırmasınlar, tek tek isimlerini de söylerim. Ben buradan onlara sesleniyorum. Bu saatten sonra Ben bugüne kadar nasıl siyaset yaptıysam önce Allah'a sonra millete güvenerek aynı şekilde önce Allah'a sonra milletine güvenerek siyasetimi de belediye başkanlığınımı da yapacağım. Ama bu saatten sonra artık susmayacağım.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın parti içinde deprem etkisi yaratan açıklamalarının tamamını Tv 262’in Facebook ve You Tube sayfasından izleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız