Güncel

İlkin Doydum Ak Parti’ye başvurusunu yaptı

İlimizdeki pek çok STK’da görev almış alan İlkin Doydum bugün Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı

16 Mart 2023 Saat: 21:56
İlkin Doydum Ak Parti’ye başvurusunu yaptı
İlkin Doydum Ak Parti’ye başvurusunu yaptı

Ak Parti’de adaylık başvuru süreci devam ediyor. İlimizdeki pek çok STK’da görev almış alan İlkin Doydum bugün Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı. Evraklarını Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’a teslim eden Doydum yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Kıymetli hazirun, çok kıymetli ailem, dava arkadaşlarım, sivil toplum kuruluşları, hemşeri derneklerinin başkanları ve basın mensubunun güzide temsilcileri, bugün burada 28. dönem milletvekili aday adaylığı başvurum sırasında beni yalnız bırakmadığınız ve yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyor ve öncelikle 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ve yaşanan sel felaketinin etkilediği 11 ilimizde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve geride kalanlara sabır, sağlık ve afiyetler diliyorum. Hoşgeldiniz diyorum.


"VATAN SEVDALISI KARDEŞİNİZİM"


Ben İlkin Doydum, Malatya'da doğmuş Kocaeli'de büyümüş, tüm eğitim ve öğrenim hayatını İzmitte sürdürmüş Kocaeli Üniversitesi Çevre mühendisliği bölümünden mezun olmuş, İzmit aşığı, vatan sevdalısı bir kardeşinizim. Evli ve üç çocuk babasıyım. 2008 yılında aile işimiz olan taşımacılık işleri ile ticari faaliyetlerini başlamış, kısa bir süre finans sektöründe çalışmış ve sonrasında mesleğim olan çevre mühendisliğini icra ederek çevre danışmanlığı, çevre ölçüm ve analiz laboratuvarı, tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı, ortak sağlık güvenlik birimi iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri ile tehlikeli atık taşıma ve lojistik faaliyetlerini sürdüren şirketlerin kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanlığını yapmaktayım.


YÖNETİM KURULU BAŞKANLIKLARI

Ülkemiz ve ilimizdeki birçok sivil toplum kuruluşunda aktif olarak görevlerde bulundum. Bunlar Kocaeli ticaret odası 18. komite yönetimi, KOTSİAD Genel Başkan yardımcılığı, İZGİAD, Ekonomi Kulübü iş insanları derneği üyeliği, Türkiye mühendis ve mimarlar odası Çevre mühendisleri odası üyesi ve Kocaeli Malatyalılar derneğinin iki dönemdir yönetim kurulu başkanlığını yapmaktayım.

ÇEVRESEL PROJELER ÜRETEREK DESTEK SAĞLAYACAĞIM

Cumhurbaşkanımızın Türkiye 100 yılı vizyonunda berde mesleğim olan çevre mühendisliği alanında ilimiz başta olmak üzere, ülkemizin en üca köşesinde bile vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak, onlari de ile buluşturmak, yaşam enerjilerini artırmak ve çocuklarımıza, gençlerimize güzel bir gelecek, güzel bir vatan bırakmak için şehir planlamaları yapacak ve çevresel projeler üreterek destek sağlayacağım. Aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir belediyemizin yapmış olduğu çevre ve imar planlamaları ile kentsel dönüşüm projeleri doğrultusunda edindiğimiz bilgi ve tecrübeleri ülkemizin her bölgesine taşıyacak ve bu örnek projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle çalışacağız.


NAMUS ŞEREF YEMİNİ

Once Allahın izni, sonra cumhurbaşkanımızın takdiriyle bu kutsal göreve layık görülmemiz halinde Kocaelili hemşerilerimizin her platformda duygu ve düşüncelerine tercüman olacak, düğününü şenlendirecek, cenazesinde ağlayacak ve her daim yanlarında olacağım. Sözlerimin sonuna yaklaşırken vatanımızın bölünmez bütünlüğü, bayrağımızın şanını ve İslam sancağını ilelebet savunacağıma namusum ve şerefim üzerine yemin eder, tüm aday adaylarımızın adaylıklarının ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız