ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

"İş adamlarımız bizim için önemli"

KOGİAD Başkanı Aydın Burgul ve yönetimi İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette kentin sorunları konuşuldu.

29 Ocak 2021 Saat: 21:15
İş adamlarımız bizim için önemli
"İş adamlarımız bizim için önemli"

KOGİAD Başkanı Aydın Burgul ve yönetimi İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir’i makamında ziyaret etti. Samimi bir şekilde geçen ziyarette İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, kentteki iş adamlarının her zaman yanında olduğunu ve her türlü sorunda yardıma hazır olduğunu dile getirdi. Pandemide zor durumda olan iş dünyası ve kent esnaflarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarete, Kocaeli Girişimci İş Adamları Derneği (KOGİAD) Başkanı Aydın Burgul ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan Seyrek, Nejat Aydoğan, Yusuf Burgul, Altunay Uçar ve Saadettin Ataş katılım sağladı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM
Kaymakam Cinbir, ‘’Kentimizin sorunlarının üzerine gidiyorum ama bu konuda sıkıştırılmasını ve usule dikkat edilmeden karşı çıkılmasını doğru bulmuyorum. Usule karşı makamın hakkını koruyorum ve 01.02.2021 tarihinde meslektaşlarım gibi ben de pazartesi günü vali ve kaymakamlara militan diyenler hakkında suç duyurusunda bulunacağım. İzmit’in Mülki amiri olarak siyasi değil insani ve kent endeksli düşünmek zorundayım ve her konuda üstüme düşeni yapacağım’’ dedi.

ORTAK PROJE YAPMAYA HAZIRIM
‘’KOGİAD gibi iş adamları derneklerini gerçekten çok önemsiyorum ve ortak proje yapmaya her zaman hazırım." şeklinde konuşmasına devam eden Kaymakam Cınbır, 'İş dünyasının güçlü olması ve üretimin artması için elimden geleni yaparım. Sizi daha erken bekliyordum, sizin gibi kentimizin önemli bir derneği ile beraber kenti değerlendirmek, sorunlara çözüm bulmak gerekiyor’’ ifadelerini kullandı.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Kaymakam Cinbir'e ziyarette bulunan KOGİAD Başkanı Aydın Burgul "Pandemiden dolayı daha erken gelemedik. Bu sıcak ortam için teşekkür ederiz. Sizin gibi kenti önemseyen kaymakamız ile kentin sorunlarını konuşmak, çözümler bulmak bizim için çok önemli. Kentin meselelerine duyarlı önce insan diyen toplumsal mutabakayı önemseyen, insanı merkeze alan, kentin geleceği için bedel ödeyen bir Kaymakama sahibiz ve iş dünyası, KOGİAD adına her zaman yanındayız" şeklinde konuştu.

Keyifli bir sohbetin sonunda KOGİAD ilk yapacağı toplantıda Kaymakamı misafir etme isteğini iletti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız