Güncel

İşte yeni başkan!

Kocaeli Lokantacılar Odası 9. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Yeni başkan İlhan Haftacı oldu

13 Mart 2022 Saat: 18:15
İşte yeni başkan!
İşte yeni başkan!

Ata Baran SANCAR

Kocaeli Lokantacılar Odası 9. Olağan Kongresini 2 adaylı olarak Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Binasında bulunan toplantı salonunda gerçekleştirdi. Saat 11.00 itibariyle başlayan genel kurul Mevcut oda başkanı Hikmet Özdemir ile İlhan Haftacı'nın aday olduğu kurulda 1049 üyenin oy kullanma hakkı bulurken, saat 17.00'ye kadar oy kullanma işleminin devam edeceği öğrenildi. Genel kurulda divan başkanlığı görevine KESOB Başkanı Kadir Durmuş, Başkanvekilliğini Ali Sarı, Katip Üyelikleri ise Bayram Kütük, Ergün Dinç ve Berat Kuz seçildiği bildirildi. Sayımlar gerçekleştirildikten sonra yeni başkanın İlhan Haftacı olduğu öğrenildi.

“BENİM YANIMDA İYİ YA DA KÖTÜ GÜNDE ODAM VAR”

Kocaeli Lokantacılar Odası Başkan Adayı olan İlhan Haftacı, “Esnafımız pandemi döneminde çok zor günler geçirdik. Seçin sürecinde tüm arkadaşlarımızı ziyaret etmeye çalıştık, gidemediğimiz arkadaşlarımızdan şimdiden özür dilerim. Esnaf odamıza üye olan esnafımızla vatandaşımız arasında köprü vazifesi görmeye çalışacağız. Teknolojiden yararlanmak adına odamızın İnternet sitesini kuracağız ve üyelerimizin hizmetine sunacağız. Esnafımızı arasında bağları güçlendirmek adına bölge toplantıları gerçekleştirerek aile ortamını sağlayacağız. Esnafımız şunu bilecek ki benim yanımda iyi ya da kötü günde odam var. Sizlere layık bir şekilde hizmet vermek adına seçildiğimiz takdirde elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

“İKİ HİZMET BİNASI İNŞA ETMEK İSTİYORUZ”

Mevcut Başkan Hikmet Özdemir ise pandemiden dolayı tamamıyla hizmet edemediklerini vurgulayarak, “Çıktığımız yolda yeni ekiple yine oda başkanlığına aday olduk. Pandemi nedeniyle geçtiğimiz dönem tam hizmet edemedik. Çıraklık okulu projemiz var, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi ile çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Kartepe ve Başiskele'de yer alan üyelerimizin oda ile işlemlerini halletmeleri için İzmit'e kadar gelmeleri ve günlerini tüketmeleri beni çok üzüyor, içimde bir uhde olarak kalmıştı, bu esnaflarımız için ya iki tane hizmet noktası ya da iki ilçe ortasında yer alan bir yere hizmet noktası inşa etmek istiyoruz.” Dedi.

YENİ BAŞKAN HAFTACI OLDU

Kocaeli Lokantacılar Odası’nın 9. Olağan genel kurulunun seçim sonuçları açıklandı. Buna göre, Hikmet Özdemir 140 oy ve İlhan Haftacı ise 165 oy ile yeni başkan Haftacı seçildi.

 

HİKMET ÖZDEMİR

YÖNETİM KURULU

Hikmet Özdemir Ümit Kurul Yavuz Acar Orhan Karahasan Abdülkadir Kazdal Musa Tabay Yüksel Yıldız Hüseyin Doğaner İlker Dikyol

 

DENETİM KURULU

Bilal Kal Ahmet Karadaş Ozan Akman

 

İLHAN HAFTACI

YÖNETİM KURULU

İlhan Haftacı Adnan Kazdal Bayram Yenigün Sezgin Günışık Ahmet Akbulut Cemal Çatalbaş Osman Yalçın Cengiz Üner İsmail Hakkı Alsancak

 

DENETİM KURULU

Cem Yıldırım Fatma Keskiner İsmail Bozkurt

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız