ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

İstediğimizi aldık: 0-0

Kocaelispor., sezonun en kritik maçında deplasmanda Van FK ile golsüz berabere kaldı

15 Nisan 2023 Saat: 18:17
İstediğimizi aldık: 0-0
İstediğimizi aldık: 0-0

Kocaelispor., sezonun en kritik maçında deplasmanda Van FK ile golsüz berabere kaldı. İlk yarıda üstün oynayan temsilcimizin 53.dakikada bir topu direkten döndü. 65.dakikada Gökhan Değirmenci penaltı kurtarırken, son 25 dakika 10 kişi oynayan yeşil-siyahlılar sahadan 0-0’lık skorla ayrıldı. Kocaelispor ile ikinci sıradaki İskenderun’da arasında 4 puanlık fark bulunuyor. Kocaelispor Van FK karşısında sahaya Gökhan, Mehmet Yılmaz, Atila, Yalçın, Diego, Cihat Çelik, Mert, Samet Ali, Tayfun Aydoğan ve Okan Eken tertibi ile çıktı.

İLK YARIDA ÜSTÜN OYNADIK

3-5-2 dizilişiyle mücadele edem temsilcimiz ilk yarıda oyunda üstünlük sağlayan taraf oldu. Rakibine pozisyon vermeyen yeşil-siyahlılar geliştirdiği atakların final vuruşlarında başarılı olamadı. 16’da Yalçın ile gol kaçıran Kocaelispor’da 27’de Atila’nın ve Mehmet Yılmaz’ın şutları üstten auta gitti. 39.dakikada ise Okan Eken’in pasında Cihat Çelik müsait pozisyonda topu kaleci Haydar’a nişanladı.

GÖKHAN PENALTI KURTARDI

İkinci yarıya hızlı başlayan temsilcimizin 49.dakikada sol kanattan geliştirdiği atakta Atila’nın ortasında Okan Eken’in topuk vuruşu kalecide kaldı. 51’de Utku’nun kullandığı frikik atışta kaleci Gökhan mükemmel çıkardı. 53. dakikada Samet Ali Kaya, kaleci Haydar’dan kurtulup düzgün bir vuruş yaptı ancak top yan direkten döndü. 65.dakikada ev sahibin ekinin kullandığı köşe atışında rakip oyuncunun kafa vuruşunda Mehmet Yılmaz topa elle müdahale edince hakem hem beyaz noktayı gösterdi hem de Mehmet’e kırmızı kart gösterdi. Kaleci Gökhan Değirmenci, Emrah Tacir’in penaltı atışını kurtararak takımını ipten aldı. Son 25 dakikayı 10 kişi oynayan temsilcimiz sahadan 0-0’lık skorla ayrıldı ve liderliğini en yakın takipçisi İskemderunspor’un 4 puan önünde sürdürdü. Temsilcimiz 19  Nisan Çarşamba günü kendi saha ve seyircisi önünde İskdenserunspor’u ağırlayacak.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız